New Event Kaiser Chiefs

De Roma Borgerhoutvrijdag 21 februari 202020:00

Kaiser Chiefs komen naar De Roma! Op 21 februari 2020 staat de Britse rocksensatie uit Leeds op het podium in Borgerhout. Tickets zijn vanaf 11 oktober om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60, Fnac en Fatkat Records.

Let it never be said / that romance is dead
Cause there’s so little else / occupying my head…


Voor wie zich in de vroege jaren 2000 al eens op een festivalterrein bevond is het haast onmogelijk om bij die heerlijke zinnen níet terug gekatapulteerd te worden naar een zonovergoten Vlaamse weide. De Britse band Kaiser Chiefs ontstond in 2000 in Leeds en groeide de daaropvolgende jaren al snel uit tot een van de belangrijkste rockbands van de jonge 21ste eeuw. Samen met gelijkgestemde zielen als Franz Ferdinand, Razorlight, Kasabian en The Killers bewezen ze dat gitaarmuziek niet dood was en dat hits perfect met échte instrumenten gemaakt konden worden. Na het Verenigd Konkrijk ging ook al snel mainland Europe voor de bijl, met onder andere 6 (!) passages op Rock Werchter waar ze jaar na jaar met veel verve de Main Stage sloopten. Hun hits beginnen opsommen zou onbegonnen werk zijn, maar laat ons zeggen dat nummers als I Predict A Riot, Everyday I Love You Less And Less, Never Miss A Beat, Oh My God en natuurlijk het onsterfelijke Ruby zonder twijfel tot het collectieve geheugen behoren.

In 2019 brachten Kaiser Chiefs met Duck hun zevende studioplaat uit. Het werd een plaat waarop de Chiefs nog niets aan kracht en energie hebben ingeboet, vol instant classics die zonder schaamte naast het beste uit platen als Employment (2005), Yours Truly, Angry Mob (2007) of Off With Their Heads (2008) kunnen staan. We predict a riot, oftewel: dat wordt een feestje!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter