× ALERT | Sinds 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker in België verplicht in winkels en winkelcentra, in bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan.
Het dragen van een mondmasker blijft altijd sterk aanbevolen in andere situaties.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.

New Event Paul Carrack | new date

De Roma Borgerhoutzondag 31 oktober 202120:00

The Man With The Golden Voice is terug! Paul Carrack draait al tientallen jaren mee in de muziekwereld, eerst met groepen als Ace (“How Long”), Squeeze (“Tempted”), Mike and the Mechanics (“Over My Shoulder”) en als sessiemuzikant bij onder andere Roxy Music, Roger Waters, Elton John, Sting en nog een hoop andere legendes. Ondanks zijn drukke agenda timmert Carrack als sinds begin jaren ’80 aan een solocarrière die hem maar liefst zeventien soloalbums opleverde, waarvan These Days (2018) het meest recente is.

Solohits als als “Don’t Shed A Tear” en “Eyes of Blue” zijn absolute classics, maar pas sinds 2000 staat Paul als echte independent artist op de planken. Dat wordt in 2020 gevierd met met een heuse 20/20 tour en de cd-box The Independent Years ,Paul Carrack LIVE 2000-2020. Later volgt ook nog een kerstalbum én gaat hij mee op tour als toetsenist met Eric Clapton.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter