New Event Dana Winner

Sportpaleis Merksemzaterdag 31 oktober 202020:00

Dana Winner verhuist in 2020 naar Sportpaleis!
One Night Only – Dana Winner invites international guest

Na haar uitverkochte jubileumconcert in de Lotto Arena trekt Dana Winner op zaterdag 31 oktober 2020 naar het Sportpaleis voor ‘One Night Only – Dana Winner Invites’.

Ben jij er volgend jaar opnieuw bij?

“30 jaar carrière kunnen vieren in de Lotto Arena in Antwerpen, omringd door meer dan 5.500 fans was zonder meer de kroon op al die jaren. Samen met Gracia Live en FamilyEye zijn we dit avontuur ingestapt en hebben we tot tweemaal toe de capaciteit van de zaal moeten verhogen. De fans die er alsnog bij wilden zijn, konden we jammer genoeg niet meer aan een ticket helpen omdat de show enkele weken voor aanvang al was uitverkocht”, zegt Dana Winner zelf.

2019 was opnieuw een rollercoaster in de carrière van de intussen bijna iconische Dana Winner. De zangeres verdiende een gouden plaat voor 50 miljoen YouTube views en meer dan 1.000.000 Spotify streams met haar versie van ‘One Moment In Time’. Nog in 2019 startte Dana Winner aan een theatertour ’30 Jaar Liefde en Muziek’ in niet minder dan 35 theaters in Vlaanderen en Nederland. Ze trad op in Israel, Duitsland en Zuid-Afrika en heeft intussen een nieuw en groeiende fanbasis in onder andere Canada en Brazilië.

Voor de nieuwe show ‘One Night Only - Dana Winner Invites’ op zaterdag 31 oktober 2020 in het Sportpaleis in Antwerpen brengt Dana Winner een internationale gast met wereldfaam mee. “Wie dat wordt hou ik nog even voor mezelf. We hebben nog een heel jaar om naar deze nieuwe show toe te werken, dus ik hou er nog even de spanning in”, zegt Dana al lachend.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter