New Event Elton John | extra concert

Sportpaleis Merksemwoensdag 9 september 202019:30

Door de overweldigende vraag naar tickets kondigt Elton John een extra Belgisch concert aan. De wereldster speelde in het voorjaar van 2019 in een uitverkocht Sportpaleis en voegde al een concert op 8 september 2020 toe aan zijn ‘Farewell Yellow Brick Road’-tour. Dit concert is inmiddels bijna volledig uitverkocht. Elton John zal op 9 september 2020 voor de laatste keer live in België te zien zijn. Tickets voor dit extra concert zijn te koop vanaf vrijdag 6 december om 10 uur.

“De artiest werd een entertainer, de entertainer werd een legende. Maar die legende verloor nooit de muziek uit het oog. Verdomd veel passie, begeestering en ontroering.” – Het Nieuwsblad

Wie dacht dat Elton zich – samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen – zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis. Voor hij plant om zich na de tour volop op zijn gezin te concentreren, wil hij graag in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek. Dit jaar verschenen ook ‘Rocketman’, de biopic over het leven van Elton John, en zijn autobiografie ‘Ik Elton John’.

Vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als ‘Your Song’, ‘Daniel’, ‘Tiny Dancer’, ‘Don’t Let The Sun Go Down On Me’, ‘Rocket Man’, ‘Bennie and the Jets’ en ‘Crocodile Rock’. Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen.

“Performing live fuels me and I’m ecstatic and humbled to continue to play to audiences across the globe.” – Elton John.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter