New Event Rammstein | new date

Park De Nieuwe Koers Oostendewoensdag 3 augustus 202219:00

De Europese Stadium Tour van Rammstein, waaronder ook het uitverkochte concert in Oostende, wordt verplaatst naar 2022. Dit met het oog op de meest veilige en best mogelijke concertbeleving die door de huidige omstandigheden niet gerealiseerd kan worden.

Het concert van Rammstein in Park De Nieuwe Koers in Oostende dat in eerste instantie zou plaatsvinden op 10 juni 2020 en later werd verplaatst naar 7 augustus 2021, zal nu doorgaan op woensdag 3 augustus 2022. Het uitverkochte concert in Nederland, dat ook door Greenhouse Talent wordt georganiseerd, is verplaatst naar maandag 4 juli 2022.

Statement Rammstein
Due to the expected ongoing event-bans and restrictions related to COVID-19, Rammstein are unfortunately forced to postpone the planned European Stadium Tour again.

The band and everyone involved are very disappointed about this. Given the lack of planning reliability for holding events of this size, this step is unavoidable. The concerts are rescheduled to 2022. Already purchased tickets remain valid. Rammstein will use the summer off to work on new songs. We look forward to seeing you in 2022!

Het uitstel hakt er ongetwijfeld stevig in. Toch is het de juiste beslissing en hopen we op jullie begrip en geduld. De situatie laat ons momenteel niet toe om het concert en het terrein volop klaar te stomen. Bovendien is er geen garantie dat het concert in zijn volle rock-glorie kan doorgaan begin augustus. De gezondheid en veiligheid van de fans, onze medewerkers, de artiesten en hun entourage zijn onze hoogste prioriteit en kunnen we deze zomer nog niet voor de volle 100% garanderen.

Ich Will. Sonne. Deze twee songs van Rammstein kunnen ons verlangen niet beter uitdrukken. We snakken naar licht aan het einde van de tunnel. En dat licht komt er. We blikken vooruit naar een betere toekomst waar we met duizenden, liefst dicht op elkaar, genieten met Rammstein. Afspraak op woensdag 3 augustus 2022 in Oostende. Smeer alvast jullie stembanden!

Alle tickets voor dit concert zijn reeds verkocht en blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Het is dus niet nodig om tickets om te ruilen voor nieuwe tickets. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster / Eventim met meer informatie.

Wachtlijst 2022
Door de verplaatsing van het concert van Rammstein naar 3 augustus 2022 is het mogelijk dat geannuleerde tickets op een later moment weer in verkoop gaan. Voor de verkoop van deze tickets is een wachtlijst aangemaakt waar geïnteresseerden zich voor kunnen inschrijven. 

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter