× ALERT | Vanaf 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker in België verplicht in winkels en winkelcentra, in bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan.
Het dragen van een mondmasker blijft altijd sterk aanbevolen in andere situaties.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.

New Event Geike

De Roma Borgerhoutzaterdag 27 februari 202120:00

Toen Geike een goed jaar geleden in de foyer van De Roma de eerste noten van haar nieuwe single aanzette, werd het muisstil. Haar loepzuivere, o zo herkenbare stem, haar elegante verschijning en podiumprésence … de aanwezigen hadden slechts een fractie van een seconde nodig om de verloren gewaande grande dame van de Belgische pop opnieuw in hun hart te sluiten.

In 2021 komt de voormalige frontvrouw van Hooverphonic én bekend van monsterhit Zoutelande terug met haar bloedmooie soloalbum Lost in Time. Een intiem meesterwerkje waarvoor ze intens samenwerkte met Joost Zweegers aka Novastar. Geike staat als een herboren engel op het podium en wordt hierin begeleid door Robby Govaerts (gitaar), Pedro Gordts (keys en piano), PJ Seaux (bas) en Steven Van Gelder (drum).

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter