New Event Lady Linn & Her Magnificent Bigband

CC Merksemvrijdag 7 mei 202120:15

Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan vijftien jaar en om dit te vieren bracht Lady Linn eind 2018 een bigband plaat uit. Een bigband plaat maken was een logische keuze, Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het speciale gevoel dat ze krijgt bij het live zingen met een bigband. Ze stelde een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk doorheen de jaren door hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert en zo ontstond Lady Linn & Her Magnificent Bigband!

Ze schreef speciaal voor de bigband twaalf nieuwe prachtige songs die recht uit het hart komen en werkte daarbij samen met arrangeurs die deel uitmaken van de bigband. De opnames van de plaat werden geleid door Jonathan Jeremiah waar Lien onlangs het duet ‘Afraid To Lose You’ mee uitbracht.

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen vier full albums op haar naam staan. Haar vijfde en meteen ook verjaardagsalbum kwam uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, drie MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de populaire tv show ‘Liefde Voor Muziek’ aan haar palmares toevoegen.

Live staat ze met haar Magnificent Seven garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Tickets: www.ccmerksem.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter