New Event Na de repetitie

Monty Antwerpendonderdag 17 september 202020:00

Dus jij vindt dat ik toneelspeel in mijn privéleven? Mensen zijn dankbaar als je ze het gezicht laat zien dat ze van je verwachten. Ben jij altijd echt?

We ontmoeten twee jonge kunstenaars op scène, vurig aan het werk om de perfecte theatervoorstelling te creëren. In de uiteenlopende pogingen om dit ultieme doel te bereiken dringt geleidelijk aan de realiteit van buiten het theater de zaal in. Wanneer deze realiteit clasht met de geënsceneerde werkelijkheid kijken de acteurs elkaar aan met de vraag: wie spreekt er?

Lien en Tim balanceren op de scheidingslijn tussen het gerepeteerde en het werkelijke. Na de repetitie biedt een caleidoscopische blik op het proces van het eindeloos herscheppen van je dromen, jezelf en de ander.

Over Lien Thys & Tim Bogaerts

Lien Thys en Tim Bogaerts leerden elkaar kennen als Montignards #3, daar kwamen ze voor het eerst in aanraking met het werk van Ingmar Bergman. Nu maken ze samen Na de repetitie, een voorstelling waarin ze voortdurend balanceren op de scheidingslijn tussen het gerepeteerde en het werkelijke. 

Tickets: www.monty.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter