Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Queen + Adam Lambert ★★★★★

desc

vrijdag 15 juli 2022 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

Queen + Adam Lambert bevestigde in het Sportpaleis nog maar eens dat die de greatest rock ’n roll band of all time is. Klokslag acht uur begonnen de fans al massaal het ritme van We will rock you te klappen. Pas twee uur later zou dat nummer ook in de toegiften volgen na een weergaloos, heerlijk theatraal en bombastisch concert waarbij de band werkelijk alles uit de kast haalde. Een discobol tijdens Radio Ga Ga? Check. Het publiek massaal de smartphones laten bovenhalen en meezingen op Love of my life waar we Freddie ook naar het einde toe op de projectieschermen zien? Check. Vuurwerk dat uit de kop van de gitaar van Brian May spuit? Check. Vuurwerk op het podium tijdens A kind if magic? Check. Lasers tijdens Who wants to live forever? Check. Witte confetti tijdens afsluiter We are the champions? Check. En een nummer als Fat bottomed girls in de setlist dat minstens één geradicaliseerde woke radiohost van het commercieelste radiostation van de openbare omroep hoogstwaarschijnlijk niet meer draait als ie consequent is tussen wat voor ondemocratische cancelstandpunten hij tegenwoordig allemaal op Twitter pleurt hoewel zijn werkgever nochtans als kerntaak ‘De programma’s dragen bij tot de verdere ontwikkeling van de identiteit en de diversiteit van de Vlaamse cultuur en van een democratische en verdraagzame samenleving.‘ heeft? Check!

Recensie: Queen + Adam Lambert ★★★★★

Recensie Koen Buyse ★★

desc

donderdag 14 juli 2022 Gemeentepark KapellenBert Hertogs

Er bestaan kort samengevat twee soorten festivaloptredens in Vlaanderen. Ofwel die na een tijd het publiek meehebben en dus een feestje worden, ofwel die – TW Classic heeft er een patent op in de namiddag en vroege avond – die niet veel meer bieden dan wat achtergrondradio, muzikaal behang met andere woorden waar de toeschouwers overheen lullen terwijl het festivalterrein aanvoelt als een grote openluchtreceptie of recreatiedomein waar drinken, eten en bijpraten met vrienden en vriendinnen in combinatie met zonnekloppen belangrijkere activiteiten zijn dan het concert zelf. Bij Parkies is het zo dat je eigenlijk in een openluchtreceptieconcept zit waar een derde van het terrein tussen podium en mengtafel voorzien is voor de concertgangers en de rest tafels zijn waar je aan kan zitten of staan. Best wel een uitdaging vormt dat dus voor artiesten om iedereen mee te krijgen. Koen Buyse slaagde daar in Kapellen pas bij zijn toegift Scared of yourself min of meer in.

Recensie: Koen Buyse ★★

Recensie #Likeme On Tour 2022 ★★★1/2

desc

maandag 11 juli 2022 Park BrasschaatBert Hertogs

Iets meer dan 3 maand geleden zagen we #LikeMe in Concert in het Sportpaleis. Kort samengevat vonden we dat de cast te veel bezig was met camerastandpunten en daardoor te weinig met het publiek. Dus vonden we het een goed plan om #Likeme On Tour 2022 te checken in Brasschaat.

Recensie: #Likeme On Tour 2022 ★★★1/2

Recensie The Clement Peerens Explosition ★★★★★

desc

zondag 10 juli 2022 Boeienwei LinkeroeverBert Hertogs

Voor de allerlaatste keer stond The Clement Peerens Explosition op Linkerwoofer, het beste festival ter wereld volgens de Clement. En de Clement kan het weten want die heeft al op alle podia gestaan die je je maar kan inbeelden. Het nieuws dat ie de gitaar op het einde van het jaar definitief aan de haak hangt, kwam dan ook niet als een verrassing voor ons. Als je alles al gedaan hebt in je muzikale leven, je vaststelt dat het al die jaren eenzaam aan de top is vermits geen enkele band of artiest maar aan je hielen komt qua niveau, dan moet je die prutsers een kans geven, door een stap opzij te zetten. De Clement is dus een altruïst, die denkt aan zijn medemens. Dat ie diversiteit hoog in het vaandel draagt, bewijst ie al jaren met zijn bandleden: Aertbeliën Sylvain die duidelijk behoorlijk wat coronakilo’s is aangekomen en het ‘hoogbegaafde Disneyfiguurtje’ Lady Dave die zoals steeds er lekker strak uit zag net zoals ze haar drums bespeelde. Als er al een toekomst is voor de Vlaamse showbizz dan ligt die volledig in handen van Lady Dave.

Recensie: The Clement Peerens Explosition ★★★★★

Recensie CAMILLE ★

desc

zondag 10 juli 2022 Stadspark AntwerpenBert Hertogs

‘Ik heb CAMILLE gezien!’ klinkt het uit de mond van een kleuter wanneer die door de bashes van de hekken gekeken heeft, los door de backstage van Feesten in het Stadspark. Dat is al meteen de verrassing van de middag voor ons, dat het vooral ouders zijn die met hun bijzonder kleine kinderen naar het optreden zijn afgezakt. CAMILLE blijkt dus een véél jongere doelgroep aan te boren dan wij dachten of verwachtten, namelijk dezelfde als K3. Toen het iets na vijven was en de artieste nog tot tien na vijf op zich liet wachten, konden we de kids ook niet goed verstaan: riepen ze nu CAMILLE of K3?

Recensie: CAMILLE ★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter