PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Nieuw logo Concertnews.be

maandag 04 februari 2019


Nieuw

Vanaf vandaag heeft Concertnews.be een nieuw logo. Het oude blijft behouden maar wordt nu voorzien van Dé Rode Ellips. Die komt rechtstreeks via Brussel naar Antwerpen.

Dé Rode Ellips getuigt: “Na meer dan vijftien jaar trouwe dienst, was ik blijkbaar niet meer welkom in Brussel. Ik werd er hardhandig buiten gekegeld. ‘Bol het af!‘ kreeg ik daar koudweg te horen op een koude winterochtend. En dan te weten dat ik helemaal geen bol, laat staan een kegel ben! Nu bon, ik heb nooit echt helemaal goed begrepen waarom men meer dan een decennium op mij beroep deed in Brussel. Een vierkant had daar een veel logischere keuze geweest omdat het ginder wel eens vierkant durft te draaien.” klinkt het scherp. 

“Ik ben dan ook blij dat ik eindelijk in Antwerpen terecht ben gekomen bij een medium dat wél om me geeft, wél een coherente redactionele lijn volgt, me respecteert omwille van mijn kleur en vorm en niet aan leeftijdsdiscriminatie doet. In de geschreven pers las ik onlangs dat ik ‘gedateerd‘ zou zijn in en voor Brussel. Zoiets komt hard aan terwijl ik altijd erg loyaal ben geweest.” 

Bert Hertogs, hoofdredacteur van Concertnews.be, bevestigt de komst van Dé Rode Ellips naar Concertnews.be en is blij met de nieuwe aanwinst. “Van zodra we te horen kregen welk vreselijk lot Dé Rode Ellips beschoren was, moesten we niet lang twijfelen om de adoptieprocedure in gang te zetten. Zo‘n esthetische, universele en tijdloze vorm afvoeren, dat doe je niet. Dé Rode Ellips past ook perfect bij ons buitenaards sterke imago: de beste onafhankelijke cultuursite in de kosmos waar een hoek van af is.” 

-- 
Einde bericht. 

Concertnews.be en Dé Rode Ellips zijn niet beschikbaar voor verdere commentaar. Zij vragen de pers en alle nieuwsgierigen met aandrang discreet om te gaan met het prille geluk van beide partijen. 


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter