PDF-versie voor persoonlijk gebruik

EXIT Festival gaat dit jaar WEL door!

vrijdag 29 mei 2020


EXIT

Op 15 april schreven we het al dat het annuleren van zomerfestivals op nationaal niveau ervoor zou kunnen zorgen dat er deze zomer oneerlijke concurrentie zou kunnen ontstaan op Europees vlak. En kijk, iets meer dan een maand later blijken onze woorden profetisch te zijn geweest. EXIT Festival in Servië gaat dit jaar namelijk door, weliswaar een maandje later dan oorspronkelijk gepland. Maar de twintigste editie is nu wel degelijk officieel bevestigd. Die gaat door van 13 tot 16 augustus 2020. Het was de Servische premier zelf die EXIT-festival vroeg om niet af te gelasten, maar het later in de zomer te laten plaatsvinden nu de epidemie in de meeste Balkanlanden voorbij is.

Het evenement wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Nationale Gezondheidscoördinatieteam en EXIT Festival zal alle gezondheids- en overheidsrichtlijnen volgen. De capaciteit van het festival zal verlaagd worden, niet alle podia zullen terugkomen. Maar de meest adembenemende plekken van de 18e eeuwse Petrovaradin vesting die EXIT legendarisch maakt, zullen wel op het appel verschijnen zoals de kolossale Dance Arena, de Main Stage van het festival, en de iconische No Sleep onder andere.

De kaartverkoop zal op 1 juni opnieuw starten en tegen dan zullen alle details bekend zijn, inclusief de terugbetalingsopties en de bijgewerkte line-up die de komende dagen zal volgen. Het festivalteam heeft bevestigd dat een grote meerderheid van de artiesten die ze hebben gesproken deze zomer graag wil optreden. Velen van hen zien EXIT als een kans om deze zomer weer contact te maken met hun fans.

< Bert Hertogs >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter