Concertnews.be

UPDATE 1.04.2021 | Concertnews.be ziet zich genoodzaakt om The Greatest Prom initieel voorzien voor 1 april 2024, daarna verplaatst naar 1 april 2023 en vervolgens herpland naar 1 april 2022 opnieuw te vervroegen. Het evenement zal nu plaatsvinden op donderdag 1 april 2021. Dit komt door de coronacrisis en de plotse opportuniteit die zich stelt om er een volledig coronaproof testevent van te maken, het allereerste in Vlaanderen! Aangekochte tickets blijven geldig. Wie verhinderd is wegens een huwelijk, een geplande medische ingreep of een geplande vakantie, kan het ticket kosteloos laten omzetten naar een voucher met geldigheidsdatum in het verleden.

Geen jongerenmagazine dat meer met influencing van doen heeft dan journalistiek, en ook geen alternatieve radiozender van de openbare omroep, maar wel een van de grootste cultuursites die Vlaanderen rijk is: Concertnews.be organiseert dus het grootste en eerste officiële feestje van 2021: The Greatest Prom. Wat een bevrijding!

Je zal immers maar geboren zijn in 2002 of 2003 en dus vorig jaar afgestudeerd zijn of dit jaar afstuderen in het middelbaar. Door de coronacrisis zag je je eindejaarsreis geannuleerd maar ook je laatstejaarsbal.

"Wij voelen bij deze jongeren een ontzettende drang om hier en nu in te halen wat hen afgenomen is. Dat overweldigende gevoel van een laatstejaarsgalabal is onbeschrijflijk en we willen deze jongeren dan ook de mogelijkheid bieden om zo’n avond ten volle te beleven. Speciaal voor al wie geboren is in 2002 of 2003 organiseren we dan ook The Greatest Prom op 1.04.21". aldus organisator Bert Hertogs. "Tegelijkertijd willen we met het testevent ook de Nederlanders een poepie laten ruiken dat we beter kunnen dan die vier vermoedelijke besmettingen die er zich op een vergelijkbaar evenement hebben voorgedaan. We maken er een heuse interland van. Ik voel het, we gaan ze terug in hun kot spelen!"

Vermits de ticketverkoop al ontzettend hard ging en het evenement nu vervroegd wordt, zijn er nog maar enkele tickets beschikbaar. Gezien het exclusieve kader waar The Greatest Prom zal doorgaan, worden ticketkopers pas nadat ze hun ticket hebben aangeschaft op de hoogte gebracht waar het bal plaatsvindt alsook welke veiligheidsmaatregelen getroffen worden (zo moeten bezoekers o.a. ter plaatse twee onafhankelijke negatieve sneltests afleggen en worden deelnemers ingedeeld in groepen: de ene moet de ganse avond een mondmasker en spatscherm dragen, de andere enkel een mondmasker, een derde groep danst tussen plexiglas en de vierde mag ongelimiteerd muilen met wildvreemden zoals in de goede oude tijd).

Enkel jongeren die geboren zijn in 2002 of 2003 kunnen maximum 2 tickets kopen voor The Greatest Prom. De eventuele date van de ticketkoper of ticketkoopster hoeft niet geboren te zijn in 2002 of 2003 maar dient wel ouder dan 16 te zijn. "Mama’s, papa’s, grootouders of sugar daddy’s komen er echter niet in." aldus de organisatie. Ticketkopers erkennen dat ze na bekendmaking van de locatie geen recht hebben op terugbetaling van hun ticket, om welke reden dan ook.

Scoor nu een van de allerlaatste tickets voor The Greatest Prom, het grootste laatstejaarsbal ooit georganiseerd in ons land!

Voor hoeveel personen wens je tickets te kopen?

Vul hieronder je rijksregisternummer in


Format: 12.34.56-789.10