Win een duoticket voor Ampere Open Air 2021!


Ampere

Foto: Ampere Open Air

Op 5 september organiseert Ampere de langverwachte tweede editie van het  eendagsfestival Ampere Open Air. Opgelet: dit is geen livestream! Blijf dus vooral niet rustig zitten. Want dat doet ook de crew van het duurzame creatieve event space van Antwerpen niet. Die is hard bezig met een reboot van het hele systeem. Er is hoop, er is licht, er is een datum en dus ook een line-up met The Subs (Live) Dave Clarke en Mind Against als headliners. 
 
“Op zondag 5 september worden we eindelijk één solidaire kracht en zijn we vrij om opnieuw mooie herinneringen en blijvende vriendschappen te creëren. Maar bovenal: eindelijk mogen we weer samen dansen”, aldus bezieler Joachim Marynen.
 
Het festival vindt opnieuw plaats aan de Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever en telt meer dan dertig lokale en internationale artiesten, verdeeld over drie zorgvuldig samengestelde podia. I wanna dance again is nog nooit zo accuraat geweest.
 
Ampere presenteert dus met heel veel goesting en liefde een breed spectrum aan muzikale diversiteit met een sterke focus op lokale initiatieven. Bezoekers van Ampere Open Air mogen een mooie ervaring verwachten die de moeite waard zal zijn om zo lang op te wachten. Eindelijk mogen muziek, cultuur en creativiteit weer samenkomen om iets inspiratievol en vernieuwends te creëren. Ampere Open Air is een uniek eendaags festival dat toegankelijk is voor iedereen.
 
Minder ego, meer creativiteit, en een viering van diversiteit

Dankzij Ampere Open Air kan je een duoticket winnen voor dit festival.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter