× ALERT | Vanaf 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker in België verplicht in winkels en winkelcentra, in bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan.
Het dragen van een mondmasker blijft altijd sterk aanbevolen in andere situaties.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.
 

Win een 2cd van Bart Peeters Deluxe!


Bart

Foto: Simpletone

Soms intiem en emotioneel, soms grappig, soms heel wild en altijd gaat het dak eraf, dat beschrijft het best van al de concerten van Bart Peeters. Zijn doel is al 20 jaar hetzelfde: het publiek de avond van hun leven bezorgen door het concert van zijn leven te spelen, meer is het niet. 

De Deluxe-concerten zijn speciaal omdat Bart Peeters met zijn groep De Ideale Mannen voor het eerst een best of speelt, en omdat ze telkens twee special guests ontvangen: Ronny Mosuse en het 500-koppige koor onder leiding van Hans Primusz. 

“Bart Peeters Deluxe Live in de Lotto Arena” is het verslag  geworden van iets dat we nu meer dan ooit koesteren: duizenden mensen die samenkomen om gezellig en dicht bij elkaar feest te vieren. Toen het gebeurde kon niemand zich voorstellen dat het ooit anders zou zijn. 

Dankzij Simpletone kunnen enkele lezers van Concertnews.be een exemplaar van het gloednieuwe dubbelalbum Bart Peeters Deluxe Live in de Lotto Arena winnen.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter