Win een boek Be the story!


Be

Foto: Lannoo Campus

Met welke apps en tools giet je verhalen in een straffe vorm?
Hoe maak je een grondplan voor een transmediaal verhaal?
Waarom is ‘transmedia-’ niet hetzelfde als ‘multimedia-‘, ‘deep media-‘ of ‘klassieke storytelling’? 

De verhalen van vandaag beleef je langs verschillende kanalen tegelijk. Billie Eilish, bijvoorbeeld, is niet zomaar een muzikante, maar creëert samen met haar fans doelbewust een eigen online-universum. Of politieke verkiezingen: die vinden niet alleen plaats in het stemhokje, evenzeer spelen verslaggeving van journalisten en felle Twitterdebatten daarin een rol. Dat is transmedia-storytelling. 

BE THE STORY vertelt je alles wat je moet weten over deze nieuwste vorm van verhalen vertellen. Je komt te weten waarom transmedia zo nauw verbonden is met moderne technologie. En hoe je ook met je smartphone geweldige content maakt. In een constant bewegend en exploderend medialandschap geeft dit boek je alle tips om kijkers en gebruikers continu geprikkeld te houden. 

Tom Rumes is coördinator van de opleiding toegepaste audiovisuele communicatie aan Thomas More. Daarnaast werkt hij als professioneel trainer en transmedia-storytelling consultant. Eerder schreef hij How To Story

Piet Sonck is docent aan Thomas More. Bovendien is hij een onafhankelijke filmmaker. Als producer, regisseur en scenarist blikt hij experimentele producties in, van videoclips over VR-series tot langspeelfilms. 

‘Als je dit boekt leest, ga je eindelijk alles uit die magische toolbox halen die de smartphone in je broekzak is. De wereld van transmedia-storytelling en andere digitale universums zullen geen geheimen meer voor je hebben.’

Tim Verheyden | journalist bij VRT NWSDeze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter