Win een boek Dit is content marketing!


Dit

Foto: Lannoo Campus

Met interviews van internationale experts als Ann Handley, Robert Rose, Andrew Davis en Jesper Laursen.

Met meer dan 200 cases en voorbeelden.

Met concrete tips voor startende én ervaren content marketeers. 

In enkele jaren tijd heeft content marketing zijn imago van shiny new thing afgeworpen en is het one of the gang geworden. Het zijn uitzonderingen die deze techniek niet inzetten. 

Stilaan groeit het besef dat content marketing meer is. Het groeit uit tot een mindset, die niet enkel past op je blog of in je nieuwsbrief, maar die je kunt doortrekken in je volledige marketing- en communicatieaanpak.

Vier jaar na hun eerste boek over content marketing – waarvan meer dan 2000 exemplaren verkocht werden – brengen vier Belgische experts hun inzichten, methodes en bedrijfsgeheimen samen voor een nieuw basiswerk over dit onderwerp, geschreven vanuit hun eigen ervaring. 

BART LOMBAERTS focust binnen content marketing op het bieden van meerwaarde, vandaar ook zijn boek Meaningful Marketing. Verder is hij Head of Content bij SPYKE en docent aan de Franstalige communicatiehogeschool Ihecs. 

WOUTER TEMMERMAN is journalist in hart en nieren (o.a. voor Trends en Media Marketing) en binnen SPYKE een sterke believer van de meerwaarde van journalistiek gemaakte content voor merken. 

KOEN DENOLF noemt zichzelf ‘contentprofeet’, door zijn niet aflatende inzet als schrijver, opiniemaker, spreker, lesgever en vlogger in het contentmarketingvak. Binnen zijn bureau The Fat Lady opereert hij als Content Strateeg. 

MICHEL LIBENS is al zijn hele professionele leven actief op het snijpunt van marketing en uitgeven. Hij is managing partner en CEO van Propaganda, één van de Belgische marktleidende contentmarketingbureaus.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter