Win een boek Gent Jazz 2002-2022!


Gent

Foto: Uitgeverij Snoeck

Gent Jazz vierde zijn 21e editie in 2022. De gelegenheid voor een overzicht van 2002 tot 2022. Met een blik achter de schermen, sfeerverslagen en de meest memorabele momenten en sappigste anekdotes. Over Sly Stone, Herbie Hancock, Diana Krall, Sonny Rollins, Wayne Shorter, Ornette Coleman, Melody Gardot, Kamasi Washington, Grace Jones en vele anderen. Het festival dat breder programmeert dan enkel jazz, en daar een goede reden voor heeft.

U komt er alles over te weten in dit boek, aan de hand van een stevig interview met oprichter Bertrand Flamang en met getuigenissen van onder meer Bert Ostyn, Ben Van Alboom, Lisbeth Imbo, Lander Gyselinck, Jan Hautekiet, Robin Verheyen en Isolde Lasoen. Programmatoren, sponsors, onthaalmedewerkers en coördinatoren van de backstage en de vrijwilligers komen aan het woord, dit alles zorgvuldig samengesteld door jazzjournalist Karel Van Keymeulen die het festival van in het begin vanop de eerste rij meemaakte.

Welkom in dit caleidoscopisch boek over Gent Jazz, met prachtige concertfotografie en treffende tekstbijdragen.

Dankzij Uitgeverij Snoeck kan je een exemplaar winnen van dit boek.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter