Win een boek Harry Styles!


Harry

Foto: VBK Media

Deze biografie bevat het verhaal en veel foto’s van een waar muziekicoon: van de brutale, frisse jongen die in 2010 voor het eerst op tv kwam met zijn auditie voor The X Factor tot de zelfverzekerde, veelzijdige artiest die in uitverkochte stadions optreedt.

Harry Styles verlegt voortdurend zijn grenzen. Na lid te zijn geweest van One Direction (de populairste boyband van de eeuw) ging hij solo, wat hem immens succes en een Grammy opleverde. Daarnaast is hij veelgeprezen acteur, modetrendsetter en supporter van de LHBTIQA+-gemeenschap en heeft hij inmiddels een cultstatus bereikt.

Een icoon die ondanks alle roem en succes dicht bij zichzelf blijft en nooit zijn charme, positiviteit en zijn motto ‘TPWK’ (Treat People With Kindness) is verloren.

Dit complete boek is een must-have voor iedere Harry Styles-fan.

Dankzij VBK Media kan je een exemplaar winnen van dit boek.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Vul het formulier zorgvuldig en volledig in en verstuur het!

OPGELET: wacht voldoende lang tot deze pagina zich opnieuw geladen heeft en er een tekst onder de banner bovenaan verschijnt. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje dat we je deelname goed hebben geregistreerd. Geen bevestigingsmail ontvangen of blijft de pagina hangen bij het herladen? Probeer dan opnieuw.

De winnaars ontvangen na woensdag 22/03/2023 hun prijs.
Dus: check zeker dat al je gegevens kloppen!

Deelnamevoorwaarden:
1 deelname mogelijk per e-mailadres, maximum 1 prijs per gezin & alle velden dienen verplicht ingevuld te worden
Wedstrijd loopt tot woensdag 22/03/2023 | inzendingen met onvolledige of onjuiste info worden niet weerhouden


Prijs die je wil winnen:
een boek Harry Styles

Hoeveel pagina’s telt dit boek?

Voornaam en naam 

E-mailadres 

GSM-nummer 

Adres We hechten veel waarde aan jouw privacy. Vandaar dat we enkel je noodzakelijke data vragen die vereist zijn voor deze wedstrijd. Door dit formulier volledig in te vullen maak je het ons mogelijk om indien je een prijs zou winnen je deze te bezorgen per post of koerierdienst. Je e-mailadres is vereist opdat we je zouden kunnen informeren dat we je deelname goed ontvangen hebben alsook om je verder op de hoogte te houden mocht je een wedstrijdwinnaar zijn. Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat wij je voor- en achternaam, je adresgegevens, e-mailadres en GSM-nummer in de systemen steken van post- en/of koerierdiensten waar wij beroep op doen om je prijs te bezorgen indien je een wedstrijdwinnaar zou zijn. Op die manier kunnen zij je verder informeren waar je pakje zich bevindt. Zo kan jij je leveringsvoorkeuren zelf wijzigen. Je data worden door ons uitsluitend bewaard voor de duur van de wedstrijd. Al jouw informatie wordt bewaakt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679. Indien je wil deelnemen aan deze wedstrijd dien je je akkoord te verklaren hiermee.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter