Win een boek OK Computer!


OK

Foto: VBK België

OK Computer van Leo Blokhuis verschijnt ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig jubileum van het belangrijkste popalbum van de jaren negentig. Het album was onverwacht, krankzinnig, goed, nieuw, bezwerend, vreemd, lief, koud, intens.

OK Computer van de Britse band Radiohead, dat op 21 mei 1997 verscheen, deed de muziekwereld op zijn grondvesten schudden. Critici en luisteraars waren het erover eens dat de band rond de enigmatische Thom Yorke een album had gelanceerd dat zijn gelijke niet kende. Veel critici dichtten OK Computer een haast profetische waarde toe. De muziek was nieuw en bezwerend, de teksten gingen over toenemend consumentisme, technologische afhankelijkheid, gebrek aan sociale cohesie en paranoia. Het album schetst daarmee een beeld van de jaren negentig.

In het boek OK Computer blikt popprofessor Leo Blokhuis met dichters, muzikanten, filosofen en popcritici terug op een van de toonaangevendste albums van de vorige eeuw. Ok Computer van Leo Blokhuis bevat bijdragen van onder andere Frans Hagenaars, Alfred Schaffer, Auke Hulst en Marjan Slob.

Dankzij VBK België kan je een exemplaar winnen van dit boek.



Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!




Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter