Win een boek Queen Compleet!


Queen

Foto: Mythras Books

Hoe Queen de muziekgeschiedenis veranderde

  • Backstage bij een van de meest legendarische rockbands ter wereld
  • Een reis langs de 15 fenomenale albums met alle 188 songs van Queen
  • Zesde deel in de succesreeks over alle songs van bekende bands
  • Vol weetjes en verhalen over de bandleden en hun nummers

We Will Rock You, Another One Bites the Dust en I Want to Break Free. Het zijn de monsterhits van de briljante en tijdloze band Queen. Queen compleet vertelt chronologisch gearrangeerd en met oog voor detail het verhaal van de 15 legendarische albums en 188 hits. De imposante carrière vol ups en downs van gitarist Brian May, drummer Roger Taylor, bassist John Deacon en de flamboyante zanger Freddy Mercury.

Beleef het hele muzikale avontuur van Queen opnieuw met zeldzame anekdotes, interviewfragmenten, songteksten en honderden iconische foto’s in kleur en zwartwit. Reis mee van de eerste single Keep Yourself Alive naar het laatste nummer dat door Freddy Mercury werd geschreven A Winter’s Tale, via het onvergetelijke Bohemian Rhapsody tot samenwerkingen met Paul Rodgers en Adam Lambert. Queen compleet is een onmisbaar naslagwerk voor de fans.

Dit boek is nieuwste deel in de bestsellerserie over de grootste muzikanten uit de popgeschiedenis, waaronder The Beatles, Bob Dylan en Jimi Hendrix.

Dankzij Mythras Books kan je een exemplaar winnen van dit lijvige naslagwerk.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter