Win een boekenpakket van Tiny!


Tiny

Foto: Casterman

Tiny in het Louvre

Tiny en haar vriendjes gaan op schoolreis. Ze krijgen een rondleiding in het Louvre. Ze maken er een reis door de tijd en staan oog in oog met alle belangrijke archeologische vondsten en kunstwerken waarvoor het museum zo bekend is: van de Egyptische mummies en sarcofagen over de Franse en Italiaanse schilderkunst tot de Mona Lisa. En natuurlijk wordt het museumbezoek afgesloten met een wandeling door de wondermooie Tuilerieën. De beelden van dit prentenboek zijn een unieke montage van de klassieke Tiny-tekeningen en foto’s uit het museum, zodat de lezertjes op een realistische manier kennismaken met de beschreven kunstwerken. Achteraan het boek vind je nog een dubbele pagina met extra informatie op kindermaat over het Louvre en zijn voornaamste kunstschatten.  

Tiny gaat op ballet

Tiny gaat op ballet.  Ze moet veel oefenen voor de grote show aan het einde van het jaar... en om later een echte sterdanseres te worden! 

Tiny in het circus

Tiny droomt dat ze in een circus aan het optreden is. Ze danst, ze maakt acrobatische toeren, ze temt de leeuwen en ze speelt met de clowns. 

Tiny speelt muziek

Daar klinkt muziek… Het is een orkest! Tiny sluit vriendschap met een celliste. Zal ze even goed cello kunnen leren spelen? 

Tiny speelt toneel

Tiny ontdekt een geheimzinnige koffer op zolder, boordevol verkleedkleren. Tijd om een groot toneelstuk te organiseren!

Dankzij Casterman kan je een boekenpakket met deze 5 boeken van Tiny winnen bij concertnews.be.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter