New Event Strak

CC Merksemzaterdag 20 mei 201720:15

De vlaggen staan strak, het pak nauwaansluitend. Ik sta klaar om jullie mee te nemen, met mijn ogen open, zonder af te dwalen, tenzij ik het even over iets anders heb, maar wel zonder versieringen, behalve af en toe een krulletje, dat mag wel natuurlijk, of een overbodige sprongetje, onder te dompelen in een bad, een wereld, een universum van evenwijdig lopende logica en nonsens, ontstaan uit de kracht van het nu . Teveel spanning op je gezicht, last van je darmen of gewoon zielsgelukkig… kom af en gooi het mee in de groep. ‘Strak’ is een plan, tot dan!

Sinds zijn derde voorstelling kwam Thomas zijn improvisatietalent op de voorgrond. Met zijn voorstelling ‘Chaos’ legde hij de fundamenten en in ‘Ruis’ bevestigde hij zijn unieke kunnen.

Aanschouw deze meester-improvisator in zijn vijfde voorstelling ‘Strak’. 2015 was een topjaar voor Thomas. Naast de film werd ook een derde seizoen van Foute Vrienden ingeblikt. En tv-kijkend Vlaanderen kreeg een andere kant van hem te zien door zijn deelname aan De Slimste Mens en zijn reis naar Indië met Martin Heylen in Heylen en de Herkomst.

Momenteel speelt hij zijn vierde show ‘Ruis’, wegens succes, voor het tweede seizoen op rij! Vorig jaar toerde hij door heel Nederland als headliner in Bourgondische Belgen. In 2016 veroverde hij Nederland verder met zijn solovoorstelling ‘Aanwezig’.

Tekst en spel: Thomas Smith
Coach: Fokke van der Meulen
Productie: Pretpraters

Tickets: www.ccmerksem.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news