>>

New Event FF+Rew 60:00 REVISITED

Bourla Antwerpenzaterdag 26 mei 201820:00

Info:

FF+Rew 60:00 (2005) is een diepgaand onderzoek naar angst en shock, een maniakale ontleding van een van de belangrijkste emoties uit Ann Van den Broeks unieke bewegingstaal. De voorstelling bevat de kiem van vele elementen en thema’s die haar later werk kenmerken.

Twaalf jaar na datum herneemt Ann Van den Broek deze krachtige en dynamische voorstelling. Deze reprise is een een nieuwsgierig ‘binnenkijken’ in het verleden, de afgelegde weg én een vooruitblik naar de toekomst.

In FF+Rew 60:00 (REVISITED) toont Van den Broek vijf performers in een bevreemdend universum waar elke notie van tijd, plaats en ruimte ondergraven wordt. Hun toestand ontstaat vanuit een emotionele of fysieke klap, een moment van verbijstering. De muziek van Arne Van Dongen ontstond parallel met de choreografie. Zijn compositie ontwikkelde zich vanuit alle mogelijke en onmogelijke contrabasgeluiden die met de computer verder werden ingekleurd en gemonteerd.

FF+Rew 60:00 werd geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen 2006 als één van de belangwekkendste producties van het seizoen 2005-2006.


Tickets: www.toneelhuis.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news