>>

New Event Cirkacuba

Koninklijk Circus Brusseldonderdag 19 januari 201720:00

Info:

Het Cirque Phénix is wereldwijd befaamd voor zijn verbluffende circusproducties, en presenteert twee spectaculaire shows vol topentertainment op maat van jong en oud. Hun doel is nog steeds hetzelfde: een waar feestmoment creëren waarvan de hele familie, van de jongste tot de oudste, volop kan meegenieten. Met de nieuwe show CirkaCuba maken ze die belofte opnieuw helemaal waar.
 
CirkaCuba is een groep van artiesten, dansers, muzikanten en acrobaten. Op het programma: gymnastiek, jongleren, kunstschaatsen, luchtacrobatiek (Nooit eerder vertoond! Twee turnsters zijn aan elkaar bevestigd met de haren!), springplankoefeningen, evenwichtsoefeningen en veel meer, in een gezellige sfeer recht uit de salsabars van Havana. In één avond word je op het uitgekiende tempo van de muziek meegevoerd naar Cuba. Tussen muzikale komedie en circus in, is CirkaCuba een veelzijdige en kleurrijke mengeling van Cubaanse acrobatiek, muziek en dans.
 
CirkaCuba houdt op donderdag 19 januari 2017 halt in het Koninklijk Circus in Brussel. Een nu al onvergetelijk moment, en de perfecte uitstap met familie of vrienden. De ticketverkoop voor dit spektakel start op woensdag 20 april om 11u.


Tickets: www.cirque-royal.org


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news