>>

New Event Elvis the musical

Stadsschouwburg Antwerpenvrijdag 25 september 201520:00

Info:

Indianapolis 1977. De King Of Rock ‘n Roll treedt op voor duizenden, uitzinnige fans. Niemand kan vermoeden dat het zijn laatste concert is, maar zes weken later overlijdt Elvis Presley aan de gevolgen van een slopend artiestenbestaan. De wereld rouwt. Bijna 40 jaar later heeft icoon Presley niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. Hij wordt, als bestverkochte soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek.

Presley mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. Ook Ed Bonja vergeet hem niet. Als vaste fotograaf en persoonlijke assistent van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven. Hij legde de mooiste momenten vast in duizenden foto‘s, die de basis vormen voorELVIS - The Musical. In deze muzikale topvoorstelling wordt de tijd teruggedraaid en beleeft het publiek door de ogen van Bonja, vertolkt door de Engelse musicalster Ian Wood, het laatste Vegas-concert van Presley opnieuw. Het publiek maakt een sprong in de tijd en kijkt met Bonja terug op Elvis‘ carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis komt in een spetterende show tot leven.

Elvis Presley wordt, in deze opzwepende voorstelling vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en uitbundige kostuums gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick. Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld, vertoont een opvallende gelijkenis met The King en is imponerend veelzijdig. Niet alleen Patricks fysiek, expressie en bewegingen zijn bedrieglijk hetzelfde, ook zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Schijnbaar zonder moeite brengt hij zowel de oude als jonge King over het voetlicht. Volgens oude bekenden van Elvis is Grahame Patrick zelfs de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf! Hij komt samen met The Stamps Quartet. Onder leiding van Ed Enoch waren zij vanaf 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. 

De muzikale biografie Elvis - The Musical zit vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en herkenbare, uitbundige kostuums en is voor de eerste keer in België te zien. Een niet te missen groots eerbetoon aan The King Of Rock ‘n Roll op vrijdag 25 september in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets voor de show zijn beschikbaar vanaf vrijdag 27 februari om 10u. Elvis is ‘still alive‘!


Tickets: www.stadsschouwburgantwerpen.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news