>>

New Event De rozenoorlog

Fakkeltheater Rode Zaalvrijdag 18 november 201620:30

Info:

Script en regie: Frank Van Laecke
Script en liedteksten: Allard Blom
Muziek: Sam Verhoeven
Cast: Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar, Laura Seys
Liveorkest o.l.v.: Pol Vanfleteren

Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Van Rozen lijkt een droom. Hun gedeelde passie voor antiek, hun twee kinderen en hun prachtige huis. Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis.
Bob en Barbara. Koek en ei. Pais en vree.
Alles lijkt te kloppen. Tot het huis tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn. Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf.

Maar door dit nieuwe begin en dit nieuwe leven neemt ze alles onder de loep. Vooral haar huwelijk. En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid.
Dus vraagt ze de scheiding aan. Maar wat als geen van beiden afstand wil doen van dat ene symbool van voorspoed, smaak en stijl: het huis?
Het huis wordt de inzet van een bizarre vechtscheiding. Beiden weigeren toe te geven en verzinnen steeds creatievere manieren om de ander het huis uit te jagen.

Een echtpaar dat jarenlang verbonden was in liefde is nu verbonden in woede en blinde haat. Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Van Rozen ontaardt in een oorlog: De Rozenoorlog.
En daarin wordt niets of niemand gespaard…

DE ROZENOORLOG is een zwarte musicalcomedy gebaseerd op de bestseller “The War of the Roses”
van Warren Adler en de gelijknamige filmhit met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito.
DE ROZENOORLOG is de nieuwste creatie van Judas TheaterProducties vzw na pareltjes als LELIES, JOSEPHINE B., PAULINE & PAULETTE en DE MUZE VAN RUBENS.


Tickets: www.fakkelteater.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news