>>

New Event Imagine Dragons

Ziggo Dome Amsterdamvrijdag 5 februari 201620:00

Info:

De populaire Amerikaanse band Imagine Dragons komt op 5 februari 2016 voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaarten hiervoor gaan aanstaande vrijdag, 1 mei, om 11:00 uur in de voorverkoop.

Als je debuutplaat zo’n impact heeft als ‘Night Visions’ van Imagine Dragons dan doe je iets heel goed. Met ruim 4 miljoen verkochte albums en 22 miljoen verkochte singles kan niemand meer om het viertal uit Las Vegas heen. “Radioactive”, “It’s Time”, “Demons” en “Top of the World”, het zijn allemaal zeer succesvolle wereldwijde hits die je na één keer horen niet meer uit je hoofd krijgt. 

De relatief jonge carrière van de band heeft ze inmiddels meerdere awards opgeleverd,  waaronder een Grammy Award, meerdere Billboard Awards en een World Music Award voor Best Rock Act.
Begin dit jaar kwam opvolger Smoke + Mirrors uit en dat werd meteen 3fm Album Van De Week, mede door ijzersterke tracks als “I Bet My Life”, “Gold” en “Shots”.

Vorig jaar speelde de band nog in een afgeladen Alpha tent op Lowlands, waar zij een platina award voor ‘Night Visions‘ ontvingen.

In het najaar tourt de band door Europa, maar doet hierbij Nederland niet aan. In februari 2016 maken ze dit dubbel en dwars goed met een show in de Ziggo Dome! 


Tickets: www.livenation.nl


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news