>>

New Event Above and Beyond

Ancienne Belgique Brusselzaterdag 10 december 201620:00

Info:

Mechelen, 24 september 2016 - Above & Beyond, dat is Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki. Een ongelooflijk succesverhaal in de trance scene. Dj‘s, producers, zelfs songwriters en muzikanten, maar boven alles een band. Een band die in Londen ontstaat vanuit een diepgewortelde passie voor muziek en die tot op vandaag voortdurend in beweging is. 

Elke vrijdag beluisteren miljoenen mensen hun wekelijkse Group Therapy (ABGT) radioshow. Deze wordt doorgaans uitgezonden vanuit Above & Beyond‘s eigen studio‘s in Londen, maar er waren twee uitverkochte live edities in Madison Square Garden in New York (2014) en de Australische Sydney Super Dome (2015). De 200ste uitzending van hun wereldberoemde show wordt vanavond uitgezonden vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome. Daarmee brengt het trio hun radioshow voor het eerst naar het Europese vasteland.

Above & Beyond’s live optredens staan steeds garant voor legendarische feestjes. De band streeft ernaar om dichter bij het publiek te komen en hen deel van de actie te laten uitmaken. Fans op het podium halen om op de play-knop te duwen, met de massa communiceren aan de hand van visuele schermen en ad hoc getypte berichten, alle manieren zijn goed om iedereen het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een unieke ervaring. Dat je de nieuwe Europese tournee dus niet gemist mag hebben! Het Londense trio plant een Belgische passage op zaterdag 10 december in de Brusselse Ancienne Belgique. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 12u.

Tickets: www.abconcerts.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news