>>

New Event Mac Miller

Ancienne Belgique Brusselwoensdag 4 mei 201620:00

Info:

Mac Miller keert in 2016 terug naar Brussel! Hij zet zijn opmars voort na een uitzinnige show in de VK afgelopen september, en zal op 4 mei de AB in vuur en vlam zetten!

Malcolm “Mac Miller“ McCormick is afkomstig uit Pittsburgh, Penssylvania, en legt zich al van zijn vijftiende toe op het songschrijven. Grappig toeval: hij heeft de schoolbanken nog gedeeld met ene... Wiz Khalifa. De man met de gouden stem en de gouden handen leerde zich alles helemaal zelf aan. Voor hij zijn solocarrière begon en al snel een grote naam in de freestylewereld van Pittsburgh werd, richtte hij nog de band The Ill Spoke op. Op zijn achttiende tekent hij bij Rostrum Records en maakt er zijn eerste mixtape ‘K.I.D.S.‘ (Kickin‘ Incredibly Dop Shit). Met zijn daaropvolgende tracks “Donald Trump“ en “Best Day Ever“ stijgt zijn populariteit naar ongekende hoogten.

Zijn muziek is gebaseerd op dagdagelijkse aspecten van opgroeien in Amerika: over skaten, alcohol en drugs, gewapend met een stekende humor en gevoelige teksten. Zijn debuutalbum ‘Blue Slide Park‘ doet bij de release in 2012 een bom ontploffen door meteen binnen te komen op nummer 1 in de Billboard 200. Uit het niets en zonder complexen wordt hij de hype van het moment, en brengt hij in 2013 zijn tweede plaat ‘Watching Movies with the Sound Off‘ uit, meteen goed voor nummer twee in de Billboard 200.

Vandaag, met zijn derde album ‘GO:OD AM‘, domineert Mac Miller opnieuw de actualiteit! Met een tikje meer maturiteit en een nog meer aangescherpt talent presenteert hij ons maar liefst 17 sterke tracks, waaronder de single “100 Grandkids“ en enkele interessante samenwerkingen met Ab-Soul, Chief Keef en Little Dragon.

Mac Miller houdt dus ook opnieuw halt in ons land, op 4 mei op de planken van de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start nu vrijdag, 20 november vanaf 10u.


Tickets: www.abconcerts.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news