>>

New Event Passenger

Ziggo Dome Amsterdamwoensdag 26 oktober 201620:00

Info:

De show van de Britse singer-songwriter Passenger in de Heineken Music Hall was binnen zeer korte tijd uitverkocht. Naar aanleiding van de succesvolle verkoop is er besloten om de show te verplaatsen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Op deze aankomende tour neemt Passenger een volledige begeleidingsband mee. De support act voor de show is singer-songwriter Gregory Alan Isakov. De datum van het concert, woensdag 26 oktober, blijft hetzelfde. Tevens blijven kaarten voor het concert van Passenger in de Heineken Music Hall gewoon geldig voor het concert in Ziggo Dome. Voor het concert in Ziggo Dome komen nog kaarten beschikbaar, de verkoop van deze tickets start direct. 

Binnenkort verschijnt het achtste studioalbum van de Britse singer-songwriter Michael David Rosenberg, beter bekend als Passenger. Deze echte troubadour speelt al bijna een decennium lang zijn geliefde onemanshow. In die tijd groeide hij uit van straatmuzikant tot één van de bekendste singer-songwriters en speelde in sommige van de meest precieuze zalen en theaters over de hele wereld. Zijn grootste hit Let Her Go bereikte in 16 landen de nummer één-positie.

In oktober start Passenger een nieuw avontuur. Voor het eerst in jaren gaat Passenger op tour met een volledige begeleidingsband. Het vijftal speelt shows door heel Europa met werk van het nieuwe album, maar blaast ook nieuw leven in eerder materiaal. Het belooft een bijzondere show te worden.

Passenger maakte de afgelopen tien jaar naam met zijn intieme en breekbare indiepop doordrenkt van folk invloeden. In 2003 startte Michael David Rosenberg samen met Andrew Philips de band Passenger. De band ging in 2009 uit elkaar waarna Rosenberg solo doorging onder dezelfde naam. Het grote succes begint wanneer in 2012 het album All the Little Ligths uitkomt met hierop de monsterhit Let Her Go


Tickets: www.livenation.nl


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news