>>

New Event Bomba Estereo

La Madeleine Brusselzondag 3 september 201720:00

Info:

Met groot gemak gooit dit Colombiaanse combo traditionele Zuid-Amerikaanse stijlen als cumbia en champeta in de mix met hiphop, dubstep en elektronica.
 
De oprichters en tevens charismatische zangeres Li Saumet en grafisch artiest - toetsenist Simon Meji?a zijn zonder twijfel de invloedrijkste Colombianen van hun generatie.
 
Deze samenwerking smaakte naar meer en het project evolueerde naar een heuse band. Al snel verschenen een tweede en derde en vierde album: Estalla / Blow Up, Elegancia Tropical en Amanecer. Met onder andere hun hit en ‘Plaat van het Jaar’ Fuego, belandde Bomba Estéreo internationaal op de kaart en veroverden ze de contintenten Amerika, Azië, Europa en Afrika. Toen Will Smith in 2015 in Columbia het nummer Fiesta hoorde, wilde de Fresh Prince meteen met de groep samenwerken en samen brachten ze een remix van het nummer uit.
 
Ons land mocht in 2011 op Dour en in 2012 tijdens Couleur Café al eens proeven van hun zwoele Latin-Cumbia synth en bass beats die Bomba Estéreo zo meesterlijk samenbrengt. Dit jaar namen ze het publiek van Pinkpop mee in hun Zuid-Amerikaanse vibe.
 
Op 3 september zetten ze La Madeleine in vuur en vlam. Verwacht je aan een gegarandeerd heet feestje!


Tickets: www.gracialive.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news