>>

Meer drugs(geld) in beslaggenomen dit jaar op Tomorrowland

desc

Bert Hertogs

Het aantal vaststellingen rond drugs is dan wel stabiel gebleven dit jaar tijdens de beide weekends van Tomorrowland, de hoeveelheid inbeslaggenomen drugs én cash geld is wel degelijk hoger dit jaar in vergelijking met vorig jaar. Concertnews.be ontving onderstaande cijfers van het Antwerpse parket.

 

Inbeslaggenomen geld

2018

28.586,25 EUR

2019

53.595 EUR
890 GBP
400 USD
8280 HRK
15 CHF

Meer drugs(geld) in beslaggenomen dit jaar op Tomorrowland

Interview Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

desc

Bert Hertogs

Twee weekends op rij draaien Viktor Verhulst en Kobe Ilsen op Tomorrowland dit jaar in de Moose Bar. Op The Day Before Tomorrow, het onofficiële openingsfeestje in Brasschaat voor het festival in Boom van start ging, waren ze de headliner op Villa Terrazza dat gehost werd door de populaire Antwerpse club The Villa. ‘Ilsen en Verhulst staat voor veel energie en hits. We hopen dat we draaien voor de mensen die zich amuseren.’ zegt Kobe Ilsen wanneer we vragen waarvoor het dj duo Viktor Verhulst & Kobe Ilsen staat dat ondertussen 1 jaar actief is.

Interview Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

Interview Gers Pardoel

desc

Bert Hertogs

‘Prins Laurent, volgende keer moeten we wel even een toffe foto maken, toch?’ Gers Pardoel reageert tijdens het interview dat we met hem hadden op The Day Before Tomorrow in Brasschaat op de aanwezigheid van prins Laurent, zijn vrouw Claire en dochter Louise die naar verluidt fan zou zijn van de Nederlandse rapper. Over hoe hij succesvol werd in Vlaanderen zegt hij: ‘Ik heb daar geen verklaring voor. Ik heb daar vaak over nagedacht maar ik weet het gewoon niet. Mijn liedjes, mijn muziek is heel puur, heel oprecht, heel eerlijk. Niet te ingewikkeld.’

Interview Gers Pardoel

Interview Alle Farben

desc

Bert Hertogs

‘Als mijn mama een nummer goed vindt, wordt het een hit. Als ze het maar niets vindt, wordt het geen hit.’ Alle Farben trad twee keer op de slotdag van Balaton Sound Festival 2019 op. In de namiddag mocht ie een lange set van meer dan twee uur spelen tijdens een Boat party, ’s nachts een compactere set van anderhalf uur in The Club.

Interview Alle Farben

Interview Sunnery James en Ryan Marciano

desc

Bert Hertogs

Sean Paul cancelde zijn optreden op Balaton Sound Festival wegens ziekte. Daardoor mochten Sunnery James & Ryan Marciano een uur later, tijdens een beter tijdslot – dat aanvankelijk voor Sean voorzien was – op de Main Stage optreden. Meteen mochten ze ook een kwartiertje langer draaien. Het was hun allereerste keer op Balaton Sound Festival en de extase achteraf is zelfs nog te horen in het erg fijne interview.

Interview Sunnery James en Ryan Marciano

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter