New Event Coely

De Roma Borgerhoutdonderdag 12 april 201820:00

Eindelijk is het dan zover: Coely komt naar De Roma! Tickets voor dit concert zijn vanaf donderdag 25 januari om 14u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Coely in De Roma, dat belooft een feestelijke thuismatch te worden! De Antwerpse rapster heeft een van de strafste stemmen uit de hedendaagse Belgische hiphop, bracht onlangs met  ‘Different Waters‘ haar geweldige tweede plaat uit en is met singles als “Don‘t Care“ (ft. DVTCH NORRIS?), “Wake Up Call“, “Ain‘t Chasing Pavements“ en “Celebrate“ niet van de radio weg te slaan.

Zo funky en zomers als bij Coely krijg je je hiphop zelden opgediend. De Antwerpse met Congolese roots is niet voor één gat te vangen. Ze combineert onweerstaanbare soul en r&b met withete raps, rake beats met veel street cred én met een attitude om u tegen te zeggen.

Het leverde al catchy singles zoals “Ain’t chasing pavements“ en “My Tomorrow“ op en voorprogramma’s bij sterren zoals Kendrick Lamar, Kanye West en De La Soul. Live knettert en vonkt het naar behoren. “Je moet wel bewegen”, zegt Coely zelf. Probeer daaraan maar eens te weerstaan.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter