New Event Muzieklabyrint

DE Studio Antwerpenzaterdag 14 april 201815:30

Zonzo Compagnie verovert binnen- en buitenland met hun avontuurlijk muziekfestival Big BangMuzieklabyrintis een van hun succesformules. Tijdens de paasvakantie tovert Zonzo Compagnie DE Studio opnieuw om tot een speeltuin vol klanken en geluiden. Een gids neemt je mee op een tocht doorheen het gebouw. Op je pad kom je een muzikale robot tegen, je krijgt instrumenten aan je voeten, een windmolenorkest blaast je van je sokken en een video-installatie zet je coolste dansmoves om in een muzikaal spektakel. Jump for joy!
---
ROCKING CHAIRS
STRIJBOS & VAN RIJSWIJK
Het heeft iets van een droom die werkelijkheid wordt: muziek maken terwijl je in alle rust in een schommelstoel van voor naar achter wiegt. Al schommelend ontdek je hoe je de muziek kan beïnvloeden door de bewegingen van de stoelen op elkaar af te stemmen. Ga achterover zitten, relax en maak muziek op de Rocking Chairs!
---
KLOPOTEC ORKESTRA
HANS BECKERS
Hans Beckers bezocht het Krakkeslottet, een oud magisch houten huis in Noorwegen. Daar bouwde hij klopotecs, Sloveense ratelwindmolens gemaakt van sloophout. Wat ooit diende om slangen uit wijngaarden te verjagen, is nu een intrigerende geluidsinstallatie.
---
ACCORDING TO CAGE
TEUN DE LANGE
According to Cage verkent de mogelijkheden van interactieve muziek. Zang, gefluit, noise … Allerlei geluiden worden automatisch geselecteerd en soms naar een nieuwe toonsoort gekatapulteerd.
---
MUZIEKROBOT
STICHTING LOGOS
Deze robot heeft een vreemde naam. Misschien heet hij Korn, Snar, Whisper of Toypi. Hij blijft stil tot je te dichtbij komt. Dan reageert hij op elke beweging die je maakt en is hij klaar voor een uniek duet.
---
STAPSTRUMENT
STICHTING LOGOS
Iedereen krijgt bij Stapstrument een pompje onder zijn voeten gebonden dat dienst doet als blaasbalg. Met de bal en de hiel van je voet bedien je afzonderlijke mobiele orgelpijpen. Via eenvoudige afspraken kan je op een speelse wijze samen muziek maken: luid of stil, snel of traag, hoog of laag.
---
SPOTTER
CHRIS KOOLMEES
Deze lichtjes verslavende dansmachine zet jouw unieke dansmoves om in spetterende videodecors én muziek. Door te dansen, componeer je jouw eigen muziek en tover je tegelijk prachtige videobeelden tevoorschijn. Spotter nodigt uit tot bewegen, vliegen, vallen én musiceren.

duur: 1u30m

Tickets: www.destudio.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter