New Event Passenger

Trix Borgerhoutzaterdag 29 september 201820:00

Passenger heeft een nieuw album klaar én een nieuwe tournee in zijn agenda. Vorige week was er al de eerste single “Hell Or High Water” (bekijk hier de video) uit het nieuwe album ‘Runaway’, nu ook een datum voor zijn enige indoorshow in België dit jaar. Op zaterdag 29 september staat Passenger in Trix in Antwerpen. 

Mike Rosenberg aka Passenger, dat is enerzijds de man met de epische, tijdloze, radiovriendelijke songs als die wereldhit “Let Her Go”, en albums ‘All The Little Lights’ (2012) en ‘Young As The Morning, Old As The Sea’ (2016). Dat is ook de man die het direct contact met zijn fans opzoekt met verrassingssessies busken op straat. Maar dat is anderzijds ook de introverte singer-songwriter zoals je hem aan het werk hoort op ‘Whispers II’ (2015) en ‘The Boy Who Cried Wolf’ (2017).

Op zijn gloednieuwe album ‘Runaway’ (beschikbaar via V2 in België), zoekt Passenger weer aansluiting bij die tijdloze popsongs met ijzersterke melodieën en kolossale refreinen. Songs die thuishoren op radio. “Some see pop as a dirty word but it just means the melody is catchy. Well, my favourite songs that have ever been written are catchy.” Het nieuwe album, zijn tiende op elf jaar tijd, telt 10 nummers en leunt sterk aan bij het geluid van Americana zoals Ryan Adams op zijn eerste platen liet optekenen.

Passenger tref je deze zomer aan op de Belgische festivalpodia: in Ronquières op 4 augustus en in Dranouter op 5 augustus. Hij keert dit najaar terug in kleine zaal op zaterdag 29 september in Trix in Antwerpen.

Tickets: www.trixonline.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter