<<    >>

Interview Brihang

desc

Wannes Hobin

Brihang, het pseudoniem waaronder Boudy Verleye (24) zijn poëtische hiphop brengt, bevestigt met de plaat ‘Zolangmogelijk‘ zijn plaats als nieuwkomer binnen de hedendaagse Nederlandstalige muziek. Met onder andere de titelsong van zijn debuut ‘Periode Jalisco‘ onder de arm in 2014 schuimde hij podia van Vlaamse clubs en festivals af met zijn West-Vlaamse rap. Eind vorig jaar bracht hij het album ‘Zolangmogelijk‘ uit waaruit de single ‘Wieder‘ verscheen.

Interview Brihang

Interview Lula Pena

desc

Wannes Hobin

Lula Pena, een kosmopolitische muzikante met Portugese roots, is vooral gekend om haar ritmisch gitaarspel en warme, breekbare stem. Haar nieuw album ‚Archivo Pittoresco‘ is een geheel van indrukken en sferen dat gedragen wordt door de existentialistische, bijna fluisterachtige muziek. Anders dan haar vorige platen ‚Troubadour‘ (2010) en ‚Phados‘ (1998), overstijgt ‚Archivo Pittoresco‘ de traditionelere fado, bossa nova of chanson. Lula Pena lapt alle regels aan haar laars en creëert met deze nieuwe plaat een prachtige waas van gedichten, melodieën en emoties.

Interview Lula Pena

Waarom K3 interviewen frustrerend is

desc

Bert Hertogs

Het is er dan toch nog van gekomen. Nu Hanne, Klaasje en Marthe meer dan 1 jaar K3 zijn, hebben we de drie kunnen strikken voor een interview voor én na het Gala van de Gouden K’s. De audio interviews afnemen, was frustrerend. Zowel voor de interviewer – met ruim veertien jaar ervaring op de teller – als de geïnterviewden.

Waarom K3 interviewen frustrerend is

K3 en eerste dag Rock Werchter in wereldwijde charts 2016

desc

Bert Hertogs

K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets.
Eerste dag Rock Werchter in top 20 omzetcijfers van festivals

Met 273.925 verkochte concerttickets in 2016 staat K3 op #92 in de Year End Worldwide Ticket Sales Top 100 Tour van Pollstar
#1: 2,676,425 Coldplay
#2: 2,286,549 Bruce Springsteen & The E Street Band
#3: 2,237,542 Beyoncé
#4: 2,223,908 Disney On Ice
#5: 1,761,642 Justin Bieber

K3 deed o.a. beter dan Dynamo, Mariah Carey en Pitbull.

Dat tonen de cijfers van Pollstar, het Amerikaanse vakblad voor de concertsector die deze industrie wereldwijd in kaart brengt.

K3 en eerste dag Rock Werchter in wereldwijde charts 2016

Stijgers en dalers na bewogen Belgisch concertjaar 2016

desc

Bert Hertogs

De Belgische concertsector heeft er een bewogen jaar op zitten. Dat tonen de cijfers van Pollstar, het Amerikaanse vakblad voor de concertsector die deze industrie wereldwijd in kaart brengt. 2016 gaat de geschiedenis in als het jaar van de aanslagen in Zaventem en Brussel, annulaties van optredens en verhoogde veiligheidsmaatregelen. Dat laat zich wonderwel niét overal voelen in de cijfers. 

Stijgers en dalers na bewogen Belgisch concertjaar 2016

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news