New Event Zaz

Lotto Arena Merksemwoensdag 9 november 202220:00

Na drie jaar wachten komt het vijfde album van Zaz uit! Haar vier vorige albums brachten de Franse singer-songwriter hoog in de hitlijsten en drie keer de wereld rond, dus was het even tijd om de koffers aan de kant te laten staan. De lockdown in de lente van 2020 was dan ook een welgekomen inspiratiebron voor nieuw werk.

Voor dit nieuwe album werkte Zaz samen met de Nederlandse producer REYN, die al eerder samenwerkte met Vanessa Paradis, Stephan Eicher en Benjamin Biolay. Met hem nam ze de tijd om elk nummer een eigen kleur te geven. Met haar stem die beter klinkt dan ooit, even levendig als ontroerend en altijd in de juiste toon. Met teksten die rechtuit, persoonlijk en intiem, getuigen van een volleerd kunstenaarschap.

In deze spirit plant Zaz een nieuwe tournee, die opnieuw de mooiste zalen wereldwijd zal aandoen.
Zo komt ze terug naar de essentie: de evidentie van een gedeeld moment, een gedeelde emotie. Geen wonder dat ze de tournee de titel ‘Organique Tour‘ geeft.

Betreed in Lotto Arena Antwerpen opnieuw het universum van Zaz en ontdek nieuwe facetten van haar kunst, maar laat je evengoed inpakken door de charme van haar grootste successen : ‘Je veux‘, ‘On ira‘, ‘Éblouie par la nuit‘, ‘Que vendra‘ … en haar laatste hit ‘Imagine‘. Zet je schrap voor een zeldzaam spektakel : energiek, positief en genereus. Je verlaat de zaal gegarandeerd met een glimlach, de la joie et de la bonne humeur, en weet dankzij Zaz weer dat het goed is om la vie en rose te zien.

Toeschouwers zullen dankzij het Zazimut-iniatief ook kennismaken met de NGO-partners die ‘la vie en rose’ een beetje meer groen kleuren. Is Zaz, naar haar echte voornaam Isa, per slot van rekening niet een vrouw van vele levendige kleuren ?

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter