>>

Gratis musicalstream An American in Paris!

desc

Bert Hertogs

Bekijk hier de West End musical die op Broadway 4 Tony Awards won waaronder die voor beste choreografie, beste orkestratie, decor en lichtontwerp. De voorstelling speelt zich af in Parijs dat het decor vormt voor een sensuele, moderne romance van kunst, vriendschap en liefde in de nasleep van de oorlog. De muziek en tekst zijn van de hand van George en Ira Gershwin en bevat klassiekers zoals ‘’S Wonderful’ en ‘I Got Rhythm’. Op vrijdag 27 november kan je deze musical hieronder gratis bekijken vanaf 20 u. Hij blijft 48 uur beschikbaar.

Gratis musicalstream An American in Paris!

10 muziekstreams om te zien

desc

Bert Hertogs

Muziek, films, series, games en media consumeren: zo’n 30% van de Belgen is daar bereid voor te betalen online blijkt uit een studie van het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie (EUIPO). Dat lijkt dus goed nieuws voor die cultuurcentra en schouwburgen die ook tijdens deze tweede lockdown niet bij de pakken blijven zitten. Terwijl het in heel wat schouwburgen en CC’s al weken akelig stil is (ook qua communicatie overigens) nemen CC Belgica in Dendermonde, CC Brasschaat en deSingel de lead op zich om binnen de mogelijkheden die er in de huidige tijden zijn iets te organiseren zodat je ook vanuit je kot cultuur live kan blijven beleven.

10 muziekstreams om te zien

Martine Tanghe 65

desc

Bert Hertogs

Vandaag wordt Martine Tanghe, hét anker van het Journaal bij één 65. Over een week gaat ze met welverdiend pensioen. Het menselijke, het gevoel dat ze vaak in haar teksten legde, soms met een afkeurende blik, dan weer met oogjes die verrieden dat ze een item prettig vond, of nog het vaakst van al wanneer ze uiterst geboeid naar een reportage keek, lichtjes vooroverbuigend over de nieuwsdesk, al dan niet door een vinger de kin te laten ondersteunen: Tanghe wist als geen ander dat nieuws wat met een mens doet. En dat durfde ze tonen aan de kijker, dat ook zij maar een gewoon mens van vlees en bloed is. Daarbij koos ze steevast voor tot in de puntjes verzorgd taalgebruik waarmee ze haar visitekaartje afleverde en haar zo geliefd én populair maakte bij het publiek.

Martine Tanghe 65

Geen grote internationale shows voor lente 2021 in ons land

desc

Bert Hertogs

In september schreven we dat het Antwerps Sportpaleis ten vroegste in de lente van 2021 opnieuw opent. Wie een blik werpt op de agenda van het Sportpaleis ziet die inderdaad steeds leger worden voor volgend voorjaar waardoor het steeds minder waarschijnlijk wordt dat je een internationale artiest op een Belgisch podium zal kunnen zien voor de lente.

Geen grote internationale shows voor lente 2021 in ons land

Waarom een vaccinatiebewijs of sneltest om naar een (massa)event te gaan niet kan

desc

Bert Hertogs

Vanuit onder andere het VK, de VS en Nederland wordt het idee geopperd om grote evenementen in 2021 te laten doorgaan. Voorwaarde is dan wel dat toeschouwers een bewijs kunnen voorleggen dat ze gevaccineerd zijn tegen het coronavirus of een negatief resultaat hebben via een sneltest (bijvoorbeeld 72 uur voor het evenement plaatsvindt). Ticketmaster meldt op haar site het volgende sinds 12 november: ‘One idea to keep the event entry process as simple and convenient as possible is to find a way for fans to link their digital ticket to their negative test results, vaccine status, health declaration or any other info that is determined to greenlight access. This would allow fans to enter an event with one scan of their ticket, rather than entering and then having to wait in another line to show their health verification.

Waarom een vaccinatiebewijs of sneltest om naar een (massa)event te gaan niet kan

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter