Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie Liefde voor muziek (S10) ★★★

desc

dinsdag 12 maart 2024 VTMBert Hertogs

Wordt het tiende seizoen van Liefde voor muziek, meteen ook het laatste dat er op vtm te zien zal zijn? Het zou zo maar eens kunnen, want in het begin van deze reeks lijkt een quote van een van de artiesten daarnaar te hinten. Het zou ook gewoon kunnen, weet je omdat er nu 9 artiesten aantreden die al eens aan bod zijn gekomen in de vorige seizoenen waardoor deze als een best of leest. Grote verrassing is dat Camille er nu niet bij is, hoewel zij veel te danken heeft aan het programma (net als The Masked Singer overigens).

Recensie: Liefde voor muziek (S10) ★★★

Recensie Juliet ★★★★

desc

zondag 3 maart 2024 VRT MAXBert Hertogs

Met Juliet, dat geregisseerd werd door Anke Blondé (o.a. Red Light), lanceert VRT 1 een nieuwe misdaadreeks. Het eerste seizoen kent zes afleveringen waarbij er 3 cases aan bod komen die telkens over twee afleveringen afgehandeld worden. En uiteraard is er ook nog een rode draad doorheen de ganse serie. In dit geval de afhandeling van het overlijden van Juliets vader, zijn antiekzaak, de onbetaalde rekeningen die zich opstapelen, maar vooral ook wat er met Chloés nichtje, een tamelijk rebels tienermeisje, moet gebeuren. Haar papa, Juliets broer Danny blijkt namelijk spoorloos én een strafblad te hebben als gevolg van drank en drugs.

Recensie: Juliet ★★★★

Recensie Het Gala van de Gouden K’s 2023 ★

desc

zaterdag 20 januari 2024 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

42,6 euro kost de VRT de Vlaming. Kunnen we vanaf nu afspreken dat de VRT telkens er geboerd, gescheten, of gekotst wordt of een uitdrukking als ‘O My God’ en ‘kapot goed’ te horen is op Ketnet dat bedrag teruggestort wordt op het rekeningnummer van ondergetekende? Want de jongerenzender van de VRT drijft steeds meer weg naar een plat commerciële zender (met behoorlijk wat verwijzingen naar tv programma’s die nog moeten uitgezonden worden o.a. op VRT 1 voelde dit Gala van de Gouden K’s gewoon te vaak aan als platte product placement) waar het niveau nihil is.

Recensie: Het Gala van de Gouden K’s 2023 ★

Recensie Sex education ★★★★1/2

desc

maandag 25 september 2023 NetflixBert Hertogs

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education, de hit op Netflix, is meer dan bevredigend. Enkele jaren geleden kwam de serie ons ter ore. Heel wat onze vriendinnen bleken laaiend enthousiast. Toch is het er pas dit voorjaar van gekomen om de reeks te beginnen bingewatchen. Daar komt nu een einde aan nu we het ganse vierde seizoen uitgezeten hebben. En hoewel heel wat fans het einde maar niks vinden (het verhaal voor sommige personages is dan ook niet afgerond) en de centrale vraag hoe het nu afloopt tussen Maeve (Emma Mackey) en Otis (Asa Butterfield) beantwoord wordt, vonden wij het allemaal erg realistisch overkomen.

Recensie: Sex education ★★★★1/2

Recensie De club ★★★★

desc

zondag 17 september 2023 VRT MAXBert Hertogs

Een rollercoaster van emoties. Dat levert de nieuwe taboedoorbrekende achtdelige tragikomische fictiereeks De club (waar je niet wil bijhoren). Die werd geschreven door het Vlaams-Nederlandse schrijfteam Leander Verdievel, Sara Theunynck, Zita Theunynck, Hilde Pallen en de Nederlandse Astrid Van Keulen. De regie was in handen van Toon Slembrouck. Het centrale thema van deze serie is onvruchtbaarheid.

Recensie: De club ★★★★

>>
Tabs Concertnews.be