Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<

New Event Hans Klok

Stadsschouwburg Antwerpenzaterdag 23 november 202420:00

Info:

Hans Klok komt naar België met zijn nieuwe spectaculaire show ‘Face the Future’. Reis door de tijd met deze adembenemende show, geïnspireerd door AI en Virtual Reality.

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok, bekend om zijn spectaculaire illusionistische shows, komt dit najaar naar België met zijn adembenemende nieuwe show ‘Face the Future‘. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt The World’s Fastest Illusionist je uit om samen met hem een onwaarschijnlijke reis door de tijd te maken.

In ‘Face the Future’ creëert Hans Klok een avatar als oplossing voor de uitdagingen waar een illusionist in 2024 mee te maken heeft. Deze dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, neemt het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over.

Bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit gezien heeft. Bijzonder aan deze voorstelling zijn ook de Magic Seats. Magie was nog nooit zo dichtbij!


Tickets: ticketkopen.eu


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter