New Event Black Box Revelation

Ancienne Belgique Brusseldonderdag 20 april 202320:00

Hun cv oogt simpelweg als een schaamteloze lofzang. Black Box Revelation – ofte: het explosieve duo Jan Paternoster en Dries Van Dijck - maakte intussen vijf prachtalbums, tourde de wereld rond en verzorgde de support voor onder andere Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve. Ze werkten ook samen met producer en Queens of the Stone Age-gitarist Alain Johannes. Ze leverden songs af voor de soundtrack van True Blood en schopten het zelfs tot bij David Letterman.

Inmiddels leggen ze de laatste hand aan hun zesde, in het voorjaar van 2023 te verschijnen album. Daarbij kregen ze hulp van de Engelse producer Andy Savours, gekend van onder andere Black Country, New Road, Arctic Monkeys en ‘stilte-meesters’ my bloody valentine. De opzet? Opnieuw een puur rock-’n-rollalbum maken in de geest van hun debuut ‘Set Your Head On Fire’

Nog iets aan toe te voegen Jan Paternoster? “We hadden zin om een album op te nemen dat de kids weer goesting doet krijgen om naar een gitaar te grijpen. Muziek te maken om je stem bij te verliezen. Songs die ervoor zorgen dat je met bier begint te smijten als je ons live ziet. Het is simpelweg de rock-‘n-rollplaat die we wilden maken. En als je er niet van houdt: ‘well... we won’t fucking care’.”

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter