New Event blackwave.

OLT Deurnevrijdag 16 juni 202320:00

De heren van blackwave. doen ons al mijmeren over zomerse dagen met fijn concertnieuws. Na drie uitstekende shows in de AB en De Roma, in navolging van hun jongste plaat ‘no sleep in LA‘, kondigen Ardui en Atohoun vandaag hun komst naar OLT Rivierenhof in Deurne aan. Een zomerse concertavond met groovy hiphop van eigen bodem op één van de mooiste openluchtlocaties van het land. Noteer vrijdag 16 juni met stip in uw agenda!

Na een vliegende start van hun carrière, met megahits als “BIG dreams“, “Elusive“, “Whasgood?!“ en “GoodEnough“, kennen zanger-producer Willem Ardui en rapper Jean ‘Jay‘ Atohoun begin 2020 een moeilijke periode. Om zich persoonlijk en creatief te herbronnen trekken ze naar de kosmopolitische smeltkroes van Los Angeles. De vonk waaruit blackwave. in 2016 was ontstaan vat tijdens de trip naar de Amerikaanse westkust opnieuw vuur. Met hernieuwde passie, inspiratie en visie schrijft en werkt het duo aan nieuwe muziek, dag en nacht, zonder grenzen aan het creatieve proces. blackwave. ging naar LA om te herbronnen, verloor er zijn slaap maar vond er wel z’n essentie terug en kwam naar huis met de basis voor ‘no sleep in LA’. Dezelfde funky sound van bij hun debuut, maar met een pak meer maturiteit.

Tickets voor het concert in OLT Rivierenhof zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 februari om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be en kosten €26,5 inclusief servicekosten.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter