New Event Beyonce

Koning Boudewijnstadion Brusselzondag 14 mei 202318:00

Na de succesvolle release van haar zevende studio album RENAISSANCE, kondigt wereldster BEYONCÉ vandaag RENAISSANCE WORLD TOUR aan. Het is haar eerste solotournee in meer dan zes jaar. Op zondag 14 mei houdt de tournee halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

De nieuwe tournee, geproduceerd door Parkwood Entertainment en gepromoot door Live Nation, start op 10 mei in de Friends Arena in Stockholm stopt en onder meer in Cardiff, Edinburgh, Sunderland, Parijs, Londen, Marseille, Amsterdam en Warschau. De tournee maakt nadien de oversteek naar Noord-Amerika voor shows in onder andere Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles en Houston.

RENAISSANCE WORLD TOUR komt ook naar Brussel, Barcelona, Keulen, Frankfurt en Hamburg in de periode mei-juni. Andere Noord-Amerikaanse steden die bezocht worden zijn Boston, Charlotte, Dallas, Detroit, Kansas City, Louisville, Miami, Minneapolis, Nashville, New Orleans, Philadelphia, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis, Tampa en Vancouver.

Net zoals bij eerdere tournees wil Beyoncé ook naast het podium het verschil maken met BeyGOOD, de stichting die ze in 2013 oprichtte om overal ter wereld mensen en programma’s te steunen. BeyGOOD zet de ingeslagen weg van de filantropie verder en focust op het uitbouwen van economische gelijkheid door organisaties te ondersteunen die kansarme gemeenschappen helpen. Ze krijgen toegang tot studiebeurzen, stagemogelijkheden met de optie op een job en andere middelen om ondernemingszin te ondersteunen.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter