New Event dEUS | Live is Live

Middenvijver Linkeroeverzondag 25 juni 202312:00

Live is Live 2023 heeft met dEUS nog een headliner van formaat te pakken. De Antwerpse band zal op zondag 25 juni in het Middenvijver-park op Linkeroever spelen, de ultieme thuismatch voor de groep die deze maand ook na 11 jaar naar buiten komt met de nieuwe plaat ‘How To Replace It’.

Op zondag 25 juni is ‘t stad van dEUS! De Antwerpse band met Tom Barman, Klaas Janzoons, Stéphane Misseghers, Alan Gevaert en Mauro Pawlowski is helemaal terug met de singles ‘Must Have Been New’, ‘1989’ en de nieuwe plaat ‘How To Replace It’ die op 17 februari verschijnt. Deze godheden spelen alvast in vier uitverkochte AB’s, en ze hebben Live is Live speciaal uitgekozen als exclusieve Vlaamse festivalshow om hun nieuwe nummers voor te stellen! Daarnaast zal hun set ook al hun andere klassiekers bevatten, en dat zijn er intussen véél: ‘Roses’, ‘Suds & Soda’, ‘Instant Street’, ‘The Architect’, ‘Bad Timing’, ‘Nothing Really Ends’, ‘Sister Dew’, ‘Hotellounge’, … Almighty dEUS speelt op zondag 25 juni in Middenvijver, een thuismatch waar ze enkel maar zullen scoren.

De tweede dag van Live is Live wordt eveneens een eerbetoon en ware dEUS-dag, want de band helpt naarstig mee met het cureren van de line-up. Momenteel zijn de gesprekken nog volop bezig, maar er kan worden uitgekeken naar een programma met stevige dEUS-stempel. Nationale en internationale artiesten zullen de Antwerpse band vervoegen op het podium in Middenvijver op zondag 25 juni. Verwacht hier heel binnenkort meer nieuws over.

Eerder werden al The War on Drugs, Balthazar en Warpaint aangekondigd voor de tweede editie van Live is Live. Met dit nieuwe liveconcept wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat hoger leggen: de ultieme muziekervaring aanbieden, zowel voor de bezoeker als voor de artiest. Zoals bij de vorige editie zal Best Kept Secret opnieuw instaan voor de food line-up, en worden er aparte upgrades bovenop de reguliere tickets aangeboden: frontstage voor de fans die het zweet van de artiesten willen opvangen en een comfortabele tribune voor degenen die liever al zittend meewiegen met de muziek.

Zondagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 8 februari om 12u via www.liveislive.be. De upgrades zijn dan ook beschikbaar voor die dag. Tickets voor zaterdag 24 juni zijn reeds te koop.

Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan de line-up.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter