New Event Mooie Jaren

Schouwburg Noordvrijdag 8 december 202320:15

In ‘Mooie Jaren’ volg je een generatie vrienden uit een kleine stad. Ze ontdekken het leven, ervaren de liefde en zien de wereld in verandering. Het is een kroniek van onze tijd, in grote en kleine verhalen. Denk aan de mijnsluiting en maanlanding, vrije liefde en oliecrisis, autoloze en zwarte zondagen, de val van de muur en van de banken.

Danielle is een jonge studente geneeskunde. Haar ontmoeting met de dwarse maar charismatische professor Julia Sporken zal haar leven een nieuwe wending geven. Mijnwerker Luc, Luckieluc voor de vrienden, besluit na zijn gedwongen pensioen op 38 jaar verder te gaan studeren. Zijn vriend Michel raakt betrokken bij malafide beleggingspraktijken. Mehmet ziet zijn droom om profvoetballer te worden uiteenspatten na een ongeval.

Voor ‘Mooie jaren’ brengt Het nieuwstedelijk een grote droomcast samen, met vertrouwde gezichten en aanstormend talent.  Een van die nieuwe talenten is Prince K. Appiah. Het is niet de eerste keer dat je hem in Noord ziet en daarom stellen we hem nu uitgebreid aan je voor.  

Tickets: schouwburgnoord.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter