New Event Song Circle

CC Brasschaatzaterdag 2 december 202320:00

De opzet van ‘Song Circle’ is even eenvoudig als geniaal: zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen.

Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar en met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.

Kris Wauters kennen we als de helft van Clouseau, dé grootste Nederlandstalige band van ons land. Als songwriter schreef Kris talloze hits, van ‘Altijd heb ik je lief’ over ‘En Dans’ tot ‘Wil niet dat je weggaat’. Classics waar niemand nog omheen kan.
Klaas Delrue is dan weer de man achter Yevgueni. Hij schrijft liedjes die groots zijn vanuit hun kleine, alledaagse herkenbaarheid. ‘Als Ze Lacht’, ‘Propere Ruiten’, ‘Adem’, ‘Nieuwe Meisjes’, … Ontroerend én meezingbaar.
Jan De Campenaere noemt zichzelf ook wel eens Venus In Flames. Songwriting is zijn lust en zijn leven. Hij scoorde zelf met ‘Better Man’, ‘Dance With Me’ of ‘Hanging On’, maar schrijft ook graag liedjes voor andere artiesten, van Ibe tot Dana Winner of Barbara Dex.

Kris, Klaas en Jan zijn hier samen méér dan de som der delen.
Drie stemmen in een unieke samenwerking voor de theaters.
‘Song Circle’: over het leven, over de muziek, over jij en ik.
Ontspannen, ongedwongen en hartverwarmend.

Tickets: www.brasschaat.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter