New Event Buurman

CC Brasschaatzaterdag 9 maart 202420:00

Vuurman, wat doet u nu?
In de zomer van 2021 stak Geert Verdickt - bekend van Buurman en radiosingles als ‘London Stansted’, ‘Bladeren van goud’ en ‘Elk einde is een nieuw begin’ - tien keer een zomers kampvuur aan en werd Vuurman. Hij nodigde mensen uit met een apart verhaal om mee aan het vuur te komen zitten.
Er was de man die zijn rug brak maar van Engeland naar Frankrijk zwom. De negentigjarige met Joodse roots die haarfijn vertelt hoe hij als elfjarig jongentje in 1943 van de deportatietrein sprong. De seingever die zich vergiste in de ontknoping van de wielerkoers.
De professor uit De Haan die Geert meenam naar ‘zijn’ deeltjesversneller in CERN, Zwitserland, enz…

Tien grote verhalen, kleine verhalen, bijzondere verhalen.
Pakkend, verrassend, diepmenselijk.

In maart 2022 volgde een voorjaar vol releases en aandacht voor Vuurman...Buurman. Want van elk vuurgesprek werd een volledige podcast uitgebracht met telkens een bijhorende single van Buurman, gebaseerd op de verhalen van de vuurgasten. Tien weken Vuurman, tien weken Buurman, met in mei ’22 een plaat voor nog eens een extra zomer vol vuur. Nu wordt het vizier terug op de theaters gericht voor een tour die de verhalen, songs en sfeer van de vuurgesprekken naar het podium vertaalt. Aangevuld met Buurman-klassiekers, dát spreekt.

Tickets: www.brasschaat.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter