New Event AIDA, The Arena Opera Spectacle

Sportpaleis Merksemzaterdag 17 februari 202420:00

‘AIDA, The Arena Opera Spectacle’ komt op zaterdag 17 februari naar het Sportpaleis in Antwerpen. De indrukwekkende productie geeft de klassieke opera van Verdi een nieuwe multi-zintuiglijke en moderne dimensie, op maat van het grote publiek en zonder de visie van de componist uit het oog te verliezen. 

‘AIDA, The Arena Opera Spectacle’ is een Duitse productie die door Europa toert. De volledige arena wordt ingepalmd door een imponerend decor waar het verhaal van Verdi tot leven komt. Het is niet zomaar een opera, het is een spektakel van superlatieven. Van zodra je de arena binnenstapt, worden alle zintuigen geprikkeld: je hoort het getjirp van de sprinkhanen, je voelt de warme Egyptische wind en je ruikt de specerijen van Noord-Afrika, het woestijnzand en de zee.

De bezoeker wordt volledig ondergedompeld in het schouwspel met 250 acteurs, een 60-koppig orkest (Hanseatic Symphony Orchestra), een koor van 40 stemmen, 50 dansers, een lokale balletgroep en 40 extra’s die auditie zullen doen voor de show in Antwerpen. De imposante tempel van 12 meter hoog, de levensechte olifant Ayana en het gigantische LED-scherm zodat iedereen alles perfect kan meemaken, zijn maar enkele van de eyecatchers van ‘AIDA‘.

Het meeslepende verhaal over oorlog, liefde, verraad, wordt versterkt door grootse en moderne technologieën, prachtige choreografieën en aangrijpende muziek.
Het is AIDA XXL, gemaakt voor iedereen die houdt van muziek en spektakel. Niet te missen op zaterdag 17 februari in Sportpaleis!

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter