New Event Rick Astley

De Roma Borgerhoutwoensdag 13 maart 202420:00

Afgelopen zaterdag maakte hij zijn Glastonbury debuut met een onvergetelijke passage op de Pyramid Stage. Vandaag kondigt Rick Astley aan dat hij met zijn ‘Are We There Yet? Tour’ halt zal houden in België op 13 maart 2024 in De Roma. Verwacht je aan een set tjokvol hits en nummers uit zijn nieuw album ‘Are We There Yet?’. 

Het is inmiddels 36 jaar geleden sinds hij voor het eerst bekend werd, maar Rick Astley is nu misschien wel prominenter aanwezig in de popcultuur dan ooit tevoren. De innemende jeugdige 57-jarige weet nog steeds nieuwe fans voor zich te winnen. Door shows met Foo Fighters, Take That of Blossoms, door viraal te gaan op social media of door zijn tijdloze megahit ‘Never Gonna Give You Up‘, die nog bekender werd door het gebruik in een scène in ‘Ted Lasso’. Sinds hij in 2016 terugkeerde naar de eerste plaats met zijn album ‘50‘, behaalde Rick de sterkste reeks noteringen in de albumhitlijsten van zijn hele carrière.

Het is een levenslange reis geweest, maar de weg voor hem ligt nog steeds open voor verdere verkenning - de volgende halte is de release van zijn langverwachte negende studioalbum ‘Are We There Yet?‘ op 6 oktober. In 2023 en 2024 komt hij dit nieuwe album voorstellen in de UK en Europa, waaronder ook een stop op 13 maart in De Roma. Rick Astley over het nieuwe album: “Now, that phrase has multiple meanings. Are we there yet in my musical ambitions? Am I done with my career? Have we arrived? Or are we still travelling?”

‘Are We There Yet?‘ is het geluid van Rick die reflecteert op en voortbouwt op de ervaringen die hij heeft opgedaan sinds de release van ‘Beautiful Life‘ in 2018. Sommige van de nieuwe nummers zijn begonnen tijdens de lockdown in 2020, maar hij besloot ze bewust onvoltooid te laten tot het weer mogelijk was om ze live te spelen. Het is een album dat put uit een eclectische reeks inspiraties. Net als bij ‘50‘ en ‘Beautiful Life‘ is het album volledig geschreven, opgenomen en geproduceerd door Rick in zijn thuisstudio in Zuidwest-Londen. Hij speelde bijna alles wat je hoort op het album zelf in, met uitzondering van koperblazers, keyboards en enkele backing vocals. ‘Are We There Yet?‘ laat dus zien dat Rick er steeds naar streeft om nog grotere muzikale hoogten te bereiken, waarbij hij tegelijkertijd entertainment en vreugde garandeert op plaat, tijdens het streamen, op de radio en op het podium.

Laat één ding duidelijk zijn: Rick Astley is nog lang niet ‘there yet’ en is helemaal klaar om ons omver te blazen met zijn hits en gloednieuwe songs.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter