New Event Maksim

Trix Borgerhoutzaterdag 17 februari 202420:00

MAKSIM is one to watch! De jonge blonde god beschikt over een ongelofelijke stem & fantastische moves. Dat bewees hij deze zomer op allerlei podia in Vlaanderen. Live spelen zit in zijn bloed en dus kondigt hij zijn eerste shows van 2024 aan. Op donderdag 15 februari staat MAKSIM in Het Depot in Leuven en op zaterdag 17 februari in Trix in Antwerpen. De ticketverkoop gaat gelijk van start via livenation.be.

Maksim Stojanac werd bij het grote publiek bekend als acteur die popular kid ‘Vince’ vertolkte in de Ketnet-serie #LikeMe en als de man die als imposante leeuw onthuld werd in VTM’s The Masked Singer. Vak- en publieksjury wist hij iedere aflevering opnieuw te charmeren. Zijn zelfgetitelde debuutplaat MAKSIM (2022, Universal Music) met singles “Zonder Mij”, “Vechten Voor Je”, “Jongens Huilen Toch Ook, Toch?” en “Alleen Met Mij” betekende het startschot van zijn carrière als soloartiest. Zijn jongste single “Onder Invloed” releaste hij afgelopen lente en gaat nog steeds stevig door in streamingcharts en op radio. MAKSIM dingt er zelfs mee naar de prestigieuze trofee van Zomerhit van het jaar!

Tickets voor de clubshows zijn onmiddellijk te koop via livenation.be en kosten €26. Early Entry packages zijn beschikbaar aan €69 en Meet & Greet packages aan €94. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter