New Event S10

Trix Borgerhoutdonderdag 21 december 202320:00

Met miljoenen streams op haar naam, samenwerkingen met voorname Nederlandstalige artiesten (BLØF, Froukje, Bazart…) en lovende reacties van zowel publiek als critici, heeft de Hoornse Stien den Hollander zich moeiteloos tot prinses van de Nederlandse alternatieve pop weten kronen. Door middel van zang, rap en gesproken woord deelt ze onder pseudoniem S10 haar meest persoonlijke verhalen. Dit najaar trekt ze opnieuw doorheen de Lage Landen met haar songs en daar hoort een halte in de Antwerpse Trix bij, op donderdag 21 december.

S10’s authentieke sound en muzikale veelzijdigheid maken van in het begin indruk en al op 17-jarige leeftijd tekent ze haar eerste platencontract. Niet veel later komt met ‘Snowsniper’ (2019) haar debuutplaat uit, meteen goed voor Nederland’s meest prestigieuze muziekprijs; een Edison in de categorie Alternative. In 2020 verschijnt opvolger ‘Vlinders’ en de uitverkochte concerten en hoge noteringen in de hitlijsten volgen vanzelf. Wanneer ze in 2021 samenwerkt met Bazart voor de single “Onderweg” en in 2022 de Nederlandse inzending is voor het Eurovisiesongfestival met hitnummer “De Diepte” zwicht ook Vlaanderen voor deze rijzende ster.

Tickets voor het concert in Trix zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 augustus om 10u via livenation.be, aan €25,50 en €23,50 inclusief servicekosten.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter