New Event Keane

Koninklijk Circus Brusselwoensdag 24 april 202420:00

Keane brengt op 10 mei een geremasterde versie uit van hun prachtige debuutalbum ‘Hopes & Fears’, exact 20 jaar jaar na de eerste release. Om dit in stijl te vieren kondigt de Britse band een grote wereldtournee aan, die op 1 april van start gaat in Mexico City en vervolgens naar Europa trekt. Als onderdeel van deze tour speelt Keane live voor hun Belgische fans op 24 april in het Koninklijk Circus in Brussel!

De muzikale erfenis van de band is niets minder dan opmerkelijk, maar ‘Hopes and Fears‘ is een mijlpaal in hun discografie. Het brak alle records en is een van de bestverkochte Britse albums aller tijden. Ondersteund door de eerste single “Somewhere Only We Know“ werd het album 9 keer platina in de UK en verkocht het wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren. Het album won talloze internationale prijzen, waaronder twee BRIT Awards voor ‘Best British Album‘ en ‘British Breakthrough Act‘. Meer recentelijk kwam dit iconische nummer terug aan de top van de hitlijsten toen het viraal ging op TikTok. Het nummer heeft momenteel twee miljoen Spotify streams, is de bestverkopende single van Island Records van dit moment en heeft meer dan een miljard luisterbeurten gehad. Waanzinnige statistieken die eens te meer de tijdloosheid van Keane‘s nummers bewijzen.

Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley, Richard Hughes en Jesse Quinet hebben besloten om deze wedergeboorte te vieren met een reeks concerten over de hele wereld, van hun indrukwekkende debuutalbum ‘Hopes and Fears‘ tot hun studioalbum ‘Cause and Effect‘ uit 2019. Ze kijken ernaar uit hun vele fans opnieuw live te verwelkomen, met hun aanstekelijke energie en grenzeloze generositeit die zo kenmerkend voor ze zijn. Tot 24 april in het Koninklijk Circus!

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter