New Event Kerstgala

Kon. Elisabethzaal Antwerpenwoensdag 27 december 202320:00

De zomertour van Klassiek aan de Schelde brengt jaarlijks meer dan 12.000 bezoekers naar unieke openlucht locaties in Vlaanderen. Na een uitverkochte eerste editie in 2022 presenteren wij het tweede Klassiek aan de Schelde Kerstgala in de majestueuze Koningin Elisabethzaal.

Het Flanders Festival Orchestra brengt een feestelijk programma in kerstsfeer onder leiding van onze grootste Vlaamse dirigent Dirk Brossé. Verwacht je aan de bekende formule: onvergetelijke symfonisch werken afgewisseld met meeslepende koren en wondermooie aria’s. Gastheer Carl Huybrechts neemt naar goede gewoonte de luchtige presentatie voor zijn rekening. 

Dress code: smoking en avondkleed zijn niet verplicht, maar hou u vooral niet in want het wordt weer een prachtig kerstgala met u er bij!

La Volta organiseert jaarlijks i.s.m. vzw Klassiek in het Groen een reeks klassieke openluchtconcerten in Vlaanderen met het symfonisch orkest Flanders Festival Orchestra. Onder leiding van maestro Dirk Brossé begeleiden zij nationale en internationale gerenommeerde solisten. 

Tickets: KoninginElisabethzaal.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter