New Event RuPaul s Drag Race

Lotto Arena Merksemdonderdag 9 november 202320:00

Op donderdag 9 november 2023 gaat het dak van de Antwerpse Lotto Arena er helemaal af tijdens de grootste en meest spectaculaire dragshow ter wereld. RuPaul’s Drag Race – ‘Werq The World Tour’ brengt niet alleen tonnen glitters, nepnagels en stiletto’s naar Antwerpen, maar ook de meest fabuleuze queens. Dit state of the art spektakel werd speciaal ontworpen voor grote zalen en arena‘s, en kan zich meten met de shows van de grootste popsterren ter wereld. De spraakmakende wereldtournee vloeit voort uit de populaire, gelijknamige realityreeks RuPaul’s Drag Race. De grootste sterren uit de verschillende seizoenen mogen natuurlijk niet ontbreken. Internationaal geprezen queens Aquaria, Ginger Minj, Bosco, Daya Betty, Kandy Muse, Vanessa Vanjie en Mistress Isabelle Brooks zullen het publiek in de Lotto Arena omverblazen met hun pittige karakter en fantastische acteer- en danswerk. Meer info en tickets via: vossevents.com

Op vrijdag 8 september 2023 was Vlaanderen in de ban van het programma Make Up Your Mind, waarin vijf BV’s omgetoverd werden tot adembenemende dragqueens. De geïntrigeerde Vlaming speculeerde gretig mee. Dat drag in het algemeen een ongeziene stijging kent in populariteit, aanvaarding en aanhang, is niet alleen in de kijkcijfers van zulke programma’s merkbaar. Het internationale gezelschap van RuPaul’s Drag Race – ‘Werq World Tour ‘voelt het ook wereldwijd in de zalen. De indrukwekkende queens  - Aquaria, Ginger Minj, Bosco, Daya Betty, Kandy Muse, Vanessa Vanjie en Mistress Isabelle Brooks  - trekken op hun duizelingwekkend hoge hakken gedurende maar liefst zes maanden langs de grootste en meest prestigieuze zalen van Azië, Australië, Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Europa, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. 

De impressionante wereldtournee vloeit voort uit de populaire, gelijknamige realityreeks RuPaul’s Drag Race, waarin verschillende dragqueens elk seizoen strijden om de titel van America‘s Next Drag Superstar. “WERQ THE WORLD is niet voor niets de officiële RuPaul‘s Drag Race tour,“ zegt Jon Norris van Voss Events. “Het is de grootste, meest spectaculaire dragshow op deze planeet. De muziek, decors, mode, choreografie en belichting in deze productie hebben fans van drag echt nog nooit eerder gezienHet publiek zal versteld staan als hun favoriete queens uit meerdere seizoenen samenkomen op een aantal ongelooflijke nummers, met fenomenale looks die van echtheid tot ultieme fantasie variëren,“ vult Brandon Voss, de producer van de show, aan.

De show van 2023 biedt een geheel nieuwe Sci-Fi productie, speciaal ontworpen voor grote zalen en arena‘s. “We hebben de show dit jaar echt verbeterd door een samenhangende verhaallijn die theater verweeft met grootschalige, concertachtige optredens. Het is een waanzinnige productie die zich kan meten met de shows van de grootste popsterren ter wereld“, besluit Brandon Voss. 

Op donderdag 9 november 2023 is het aan België om de queens met luid gejuich en kleurrijke outfits te verwelkomen in de  Antwerpse Lotto Arena. Meer info en tickets via: vossevents.com

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter