New Event Black Swan

Stadsschouwburg Antwerpenwoensdag 24 april 202420:00

De balletvoorstelling ‘Black Swan‘ dompelt je onder in een visueel spektakel vol emotie, spectaculaire kostuums en prachtige choreografieën.

‘Black Swan‘: het ongekende verhaal achter Het Zwanenmeer! Een niet te missen spektakel voor alle liefhebbers van ballet, dans en emotie. Tijdens deze allereerste voorstelling dompelt ‘Black Swan‘ je onder in de betoverende wereld van Tsjaikovski. Een verbazingwekkende show die het verhaal achter het beroemde ‘Zwanenmeer‘-ballet heruitvindt.

Deze fascinerende productie wordt vertolkt door de prestigieuze Szeged Contemporary Dance Company, die met haar vernieuwende aanpak en virtuoze dansers de internationale bühnes heeft veroverd.

Naar dit gloednieuwe geesteskind van de bekende choreograaf Tamás Juronics, die na tal van internationale prijzen onlangs nog de KOSSUTH 2023-prijs kon toevoegen aan zijn palmares, wordt nu al halsreikend uitgekeken in steden overal ter wereld.

‘Black Swan‘ verlegt de grenzen van het ballet om de toeschouwer een uitzonderlijke visuele en emotionele ervaring te bieden. De meesterlijke scenografie en de spectaculaire kostuums creëren een beklijvende visuele wereld, die het publiek meeneemt naar een tijdloos universum dat wordt bekeken vanuit een gedurfd en eigentijds perspectief.

‘Black Swan‘ is veel meer dan een ballet, het is een overrompelende ervaring die de grenzen van de artistieke creativiteit verlegt. Ontdek het spektakel dat je meevoert voorbij de grenzen van tijd en ruimte, waar dans en muziek samensmelten tot een weergaloze artistieke ervaring.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter